حلوای هویج

مواد لازم:

هویج................................................. 450 گرم یا 5 عدد درشت

آرد .........................................................................یک پیمانه

روغن ......................................................................یک پیمانه

شکر........................................................................یک پیمانه

آب ....................................................................دو سوم پیمانه

گلاب ................................................................یک سوم پیمانه

زعفران غلیظ .................................................3 قاشق غذاخوری

هل ..........................................................نوک قاشق غذاخوری

 

 طرز تهیه:

اول هویج رو با آب میذاریم خوب بپزه، پوستشو میکنیم و پوره اش میکنیم


آرد رو الک میکنیم و توی تابه روی حرارت میذاریم تا بوی خامیش بره و خیلی کم تغییر رنگ بده

روغن رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم

بعد هویج و شکر و هل رو میریزیم و همش میزنیم

آب و گلاب و زعفران رو میریزیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه

وقتی حلوا جمع شد و به دیواره قابلمه نچسبید آماده است

اگه میخواین بریزین تو قالب همین جوری داغ بریزین و با قاشق خوب فشار بدین و چند دقیقه صبر کنین 



سوال نکات مهم:

  1. من در قالب ریختم شما میتوانید در ظرف مورد نظر ریخته و رویش را بامهر های مخصوص شیرینی و یا به دلخواه نقش بزنید
  2. چون شیرینی این حلوا متوسط است خیلی خوشمزه است و زود دل رو نمی زنه
  3. من این حلوا رو از تستری های عزیز یاد گرفتم با این تفاوت که عسل و خامه رو حذف کردم ولی با این حال اونقدر خوشمزه شده بود که خیلی زود خورده شد و من نتونستم از برشش عکس بگیرم
/ 7 نظر / 378 بازدید
سویل

سلا خسته نباشی خانومی خیلی وقته که رفتی و خبری ازت نیست خوش اومدی.عزیزم این حلوات عالیه فقط ازت یه چیزی میخوام اگه امکان داره طرز تهیه حلوا و کاچی تخم برزک رو آموزش بدی.ممنون از لطفت

سپيده

ممنون عزيزم. خيلي زيبا با تزئين بسيار قشنگ.

سلام در مورد نظر شما تشکر .دوربینی که می خواستید در موردش مقاله گذاشتم

به شما لینک دادم دوست عزیز

negin

ممنون. حلوای خوبیه شاد باشی آپم

عکاسی کاخ رشت

سلام با عرض پوزش آدرس وبلاگ من عوض شده لطفا به این آدرس لینک کنید با تشکر http://kakhrasht.persianblog.ir/

سارا

سلام مرسی از اموزش راستی لازم نیس قلب رو چرب کنیم همینجوری داغ بریزیم نمیچسبه؟[نیشخند]