مربای انجیر

 

مواد لازم :

انجیر..........................................................یک کیلو

شکر............................................................850 گرم

جوهر لیمو.............................یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

اول از همه دقت کنید که در هنگام خرید ، انجیر هایی را انتخاب کنید که رسیده باشند و بدون شکاف باشه و دهنه شون وا نشده باشه وگرنه در هنگام پخت دانه هاش بیرون میرزه و به زحمت میفتید اگر انجیر هاتون مثل مال من بود مانند من عمل کنید

اول از همه دم بلند انجیر ها را می گیریم بعد شسته و در ته قابلمه انجیر ها را چیده بعد یک لایه شکر و همینطور ادامه می دهیم تا انجیر ها تمام شود

سپس یک شب به مدت 24 ساعت می گذاریم تا انجیر ها آب بیندازند

بعد روی حرارت گذاشته و زیر اجاق گاز را متوسط می کنیم تا انجیر ها بپزند و شیره درونشان نفوذ کند اگرحرارت زیاد باشد مربا سر ریز می شود و کنترلش از دستتون خارج می شود

در حین اینکه مربا می جوشد کف روی مربا را بگیرید

بعد صبر می کنید تا مرباتون به قوام آید در مرحله آخر جوهر لیمو را اضافه می کنیم

اگر انجیر های شما مثل مال من بود یعنی شکافته شده بودند بعد از اینکه مرباتون به قوام اومد همین که یک کم خنک شد انجیر ها را آروم آروم به ظرف دیگه منتقل کنید و شربتش رو از صافی رد کنید و دوباره انجیر ها را توی شربت بریزید من نصف شربت مربا را برای تهیه شربت انجیر برداشتم

مربای ما حاضر است

 اینهم از مربای انجیر سیاه


 

سوال نکات مهم :

  1. انجیر سیاه نسبت به انجیر زرد از مقاومت بیشتری در برابر حرارت دارد و دیر وا می رود ولی به علت استفاده از انجیر زرد در خشک کردن همیشه قیمت انجیر زرد بیشتر است
  2. حتما به قوام اومدن مربا دقت کنید چون خاصیت انجیر طوری که بعد از خنک شدن آب میندازه و در نتیجه مرباتون زود شکرک میزنه
  3. چون مربای انجیر شیره اش زیاد است اگر خواستید  می تونید با مقداری از شیره مربا شربت انجیر درست کنید
  4. حتما از یک قابلمه ای استفاده کنید که دو برابر انجیر و شکر ظرفیت داشته باشد چون خاصیت انجیر طوری هست که زود سرریز می شود و بزرگ بودن قابلمه کمک می کند که سر ریز نشود و جا برای جوش آمدن داشته باشد
  5. هرگز از آب برای پختن مربای انجیر استفاده نکنید چون خود انجیر هم آب می ندازد و جوشاندن و قوام آمدن آن برای شما مشکل می شود

 

/ 20 نظر / 473 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهتاب

سلام الان 18 ساعته که انجیر ها یی که با شکر ریختم توی قابلمه تو یخچاله و هنوز یک قطره آب هم ننداخته! توی 6 ساعته آینده قراره اتفاقی بیفته!؟ خواهش میکنم سریع جواب بدید!

مطهره

خیلی این نکات به دردم خورد ..دست گلت درد نکنه

مطهره

خیلی این نکات به دردم خورد ..دست گلت درد نکنه

نسترن

میخوام درست کنم خداکنه خوب بشه و ابروم نره مرسی از آموزشتون

رز

من مشکلم انداره شکر برا مرباها.اکثر جاها نوشته به ازای 1کیلو. میوه 1کیلو شکر اینجوری زیاد شیرین نمیشه؟؟

خورشید

خيلي عاليه دست گلت تون درد نكنه. به دردم خیلی می خوره به خصوص که من عاشق مربا هستم. لطفا رولت و کیک با مربا انجیر هم آموزش بدید. مرسی.

karimi

خیلی عالی بود

karimi

خیلی عالی بود

زهرا

سلام من میخوام این مربا رو درس کنم .ولی میخوام از قند استفاده کنم!میشه با قند؟؟؟؟چطوری با قند درس کنم؟؟؟لطفا زود جواب بدین

مریم

سلام عزیزم . من این مربا را با دستور شما درست کردم ولی یادم رفت جوهر لیمو بریزم چکار می تونم بکنم؟ از دستور خوبتون ممنونم