خورشت ریواس (اوشگون خوروشی)

مواد لازم:

گوشت خورشتی .....................................300 گرم

پیاز متوسط ..............................................یک عدد

ریواس......................................................نیم کیلو

نعناع تازه خورد شده ......................3 قاشق غذاخوری

جعفری تازه خورد شده.....................3 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی...........................یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه ............................به میزان لازم

آبلیمو..............................یک قاشق غذاخوری(به دلخواه)

روغن ............................................3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خلالی خورد کرده  و در روغن تفت می دهیم

بعد گوشت را که خورد کرده ایم نیز به پیاز اضافه کرده و به همراه زرد چوبه تفت می دهیم حالا روی گوشت آب ریخته و می گذاریم تا بپزد

در این میان جعفری و نعناع تازه را که شسته و خورد کرده ایم را در روغن خیلی کمی مثلا یک قاشق چایخوری تفت می دهیم در حد چند دور هم زدن

بعد به گوشت که کمی به پخت کاملش مانده اضافه می کنیم 

ودر آخر ریواس ها را که پوستشان را گرفته ایم و به اندازه 3 الی 4 سانت خورد کرده ایم را داخل گوشت می ریزیم و چند دقیقه ای صبر می کنیم تا ریواس ها کمی نرم شوند

بعد رب را اضافه کرده و نمکش را نیز میزان می کنیم من چون ترش دوست دارم و ریواس ها شیرین بودند کمی آبلیمو هم اضافه کردم در واقع خود ریواس مزه ترش به خورشت می دهد

حالا خورشت مان که یکی دو جوش زد آماه است

سوال  نکات مهم :

  1. بعضی ریواس ها شیرین و بعضی ترش هستند بنابراین بستگی به ذائقه و مزه ریواس ترش بودن خورشتتان را میزان کنید اگر ترش دوست نداشتید  میتوانید کمی شکر در آخر اضافه کنید
  2. اگر نعناع تازه در دسترس نبود از نعناع خشک استفاده کنید ولی هیچ چیز مزه سبزی تازه را نمی دهد
  3. من موادم را به اندازه ای که داشتم  انتخاب کردم شما می توانید میزان ریواس را زیاد کنید
                                            هورا  نوش جان  هورا

 

/ 6 نظر / 233 بازدید
طاهره

ما که اینجا این سبزی رو نداریم نوش جون شما عزیزم [گل]

ضیافت

سلام عزیزم دستت درد نکنه چه رنگ و لعابی !! بناگوشم تیر کشید!!!!

اسراء

واااااااااای عجب خورشتی....دهنم آب افتاد..من تا حالا نخوردم ولی فکر میکنم خوشمزه میشه.تا ریواس تموم نشده باید یه بار درست کنم.[زبان] مرسی سئویل جان

مرجان

سلام. مامان من امسال برای اولین بار خورشت ریواس درست کرد و متاسفانه نتیجه ش خیلی بد بود! اولا که ریواس های ما سفید بود با یک سایه صورتی کمرنگ روی پوستش. ولی ریواس شما کاملا سبزه. مثل کرفس! بعد اینکه، ریواس ما ترش بود. ولی وقتی پختیم (طبق همین دستور شما) به طرز خیلی بدی تلخ شد. یعنی نمیشد برای چند لحظه هم تحملش کرد. چه برسه که قورتش بدی! کلا خیلی ناامید کننده بود :|

فریضه شاهمرادی

خوشم اومد تا حالا نپختم امروز برم امتحان کنم فکر میکنم خیلی خوشمزه باشه

وسط

طرز تهیش خوب بود ولییییییییی میترسم درست کنم ترش بیاد لطفان یه اشارهای کنید ترش نشه خواهش واسه نوسنده[چشمک]