ترشی لوبیا سبز

 

مواد لازم :

لوبیا سبز .............................................................. یک کیلو

هویج .....................................................................نیم کیلو

گوجه فرنگی ............................................................یک کیلو

سیر ..........................................یک بوته (حدود 6 حبه متوسط)

نمک و فلفل .......................................................به میزان لازم 

سرکه ............................................................یک ونیم پیمانه

 

طرز تهیه :

ابتدا لوبیا سبز را پاک کرده و به قطعات 3 سانتی برش می دهیم سپس درون بخار پز یا قابلمه بخار پز می کنیم به حدی که نیم پز شودیعنی قابل خوردن باشد از نظر سفتی

بعد هویج ها را نیز به همین صورت به همان اندازه برش داده و بخار پز می کنیم

بعد سیر را نیز به اندازه 3 سانتی خورد کرده و کنار می گذاریم

حالا گوجه فرنگی ها را چند قاچ کرده و درون قابلمه ریخته و حدود یک استکان آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا گوجه ها خوب پخته شود 

بعد گوجه های پخته شده را درون صافی ریخته و با دست یا پشت قاشق از صافی رد می کنیم باید مواظب باشیم صافی ما به اندازه ای باشد که تخم گوجه ها رد نشوند

حالا سرکه را درون آب گوجه ریخته و باهم مخلوط می کنیم 

در یک ظرف بزرگ لوبیا سبز ،هویج و سیر را مخلوط کرده و آب گوجه و سرکه مخلوط شده را روی آنها ریخته و نمک و فلفل را نیز میزان می کنیم من فلفلش را بیشتر می ریزم

بعد از دو سه روز ترشی ما آماده اشت خوشمزهخوشمزه

سوال نکات مهم :

  1. میزان مواد را می توانید به دلخواه کم یا زیاد کنید
  2. این ترشی تندش خوشمزه است اگر دوست داشته باشید فلفل بیشتری استفاده کنید
  3. دلیل زود جا افتادن این ترشی گوجه فرنگی است چون گوجه فرنگی گاز اتیلن که باعث زود رسیدن میوه ها می شود از خود آزاد می کند بنابراین اگر میوه کالی مثل موز داشتید یک روز کنار یک عدد گوجه فرنگی بذارید می بینید که موز رسیده است
/ 15 نظر / 230 بازدید
نمایش نظرات قبلی
رز سفید

وای دهنم آب افتاد!!! من این ترشی رو خیلی دوست دارم. دستتون درد نکنه. یه سوال داشتم!! شما چند سال اشپزی میکنید؟؟ ببخشید آخه خیلی برام جالب بود آخه من تازه آشژزی رو شروع کردم میخوام بدونم کی میتونم اینطوری آشپزی کنم ؟ خیلی از وبلاگتون خوشم اومد و لینکش کردم.منم تازه وبلگ زدم دوست دارم مثل شما آشپزی کنم و تووبلاگم بزارم. راستی شما دوره آشپزی گذروندید یا تجربیات خودتونه؟؟ شرمنده اینقدر سوال میپرسم.آخه خیلی برام جالبه [خجالت][شرمنده]

فاطمه

سلام کدبانوی عزیزم با این سایت قشنگت عزیزم خالهء من همین ترشی رو با سس زردآلو درست میکنه محشر میشه اگه دوست داشتین دستورشو بهتون میدم.

شیما

سلام دوستم. مرسی از دستور ترشی.راستی کدوم شهری؟؟

الهام

سلام.تا حالا امتحان نکردم.فصلش بشه این کارو میکنم.دست شما درد نکنه[گل][گل]

غمزه

سلام عزیز مرسی بابت سایت قشنگ و مفیدت دستت درد نکنه من این ترشی رو دوست دارم طرز تهیه ام هم شبیه به مال شماست فقط مشکل اینه که بعد چند روز کپک می زنه و من مجبورم بریزم بیرون مشه راهنمایی کنی مشکل کجاست و چطور برطرفش کنم

horam

عالی بود[گل][گل][لبخند]

مبینا

با سلام يه سوال از سركه سفيىد استفاده كنيم يا سركه قرمز براي اينكه زيادى ترش نباشه ميشه اب به سركه اضافه كرد؟سير و فلفل را بايد رنده كنيم يا نه درسته؟

مبینا

با سلام يه سوال از سركه سفيىد استفاده كنيم يا سركه قرمز براي اينكه زيادى ترش نباشه ميشه اب به سركه اضافه كرد؟سير و فلفل را بايد رنده كنيم يا نه درسته؟

maryam

salam mamnun az sayte gashangeton man in torshiro doros kardam vageab khoshmaze shode[گل][گل][گل]

کریمی

سلام،ببخشید من لوبیا هارو نذاشتم بپزه،وگوجه هم نریختم،فقط سرکه ریختم،حالا الان چیکار کنم؟؟؟؟؟؟