اٌون بِش آشی(آش کلم برگ)

مواد لازم :

بلغور ......................................١ لیوان

نخود....................................نصف لیوان

کلم برگ خرد شده.........................١ لیوان

سبزی آش..................................... یک کیلو

 (شامل تره،گشنیز،شوید،جعفری وکمی اسفناج)

پیاز و نعناع داغ .........................۴ قاشق غذاخوری

ماست یا کشک ...................................به میزان لازم

نمک و زردچوبه و فلفل .............................به میزان لازم

روغن ................................................۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس می کنیم

بعد بلغور را همراه ٣ لیوان و آب و روغن  ونمک را درون قابلمه ریخته و می گذاریم تا کمی بپزد سپس نخود و لوبیا را به آن اضافه می کنیم تا خوب بپزد

 

در مرحله بعدکلم برگ خرد شده را اضافه می کنیم و میگذاریم تا کلم برگ نیز بپزد

 

در مرحله بعدی سبزی خردشده را اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد

 

بعد آب مرغ یا قلم را اضافه می کنیم تا همراه سبزی که پخته می شود به خورد آش برود

بعد نمک و فلفل آن را میزان کرده و از روی گاز بر می داریم وبا ماست یا کشک و نعناع داغ و.. نوش جان می کنیم

 

 

                          

     

 {#emotions_dlg.e2} نکات مهم :

  1.  اگر از قرص سوپ استفاده می کنید دقت کنید که میزان نمک را رعایت کنید چرا که آش شور می شود
  2. در حین پخت آش را هر از گاهی هم بزنید چرا که هم نزدن آش باعث می شود آش ته بگیرد
  3. سبزی بدون پاک کردن یک کیلو است
  4. برای تزیین آش می توانیدکشک را درون قیف خامه زنی یا کیسه فریزر بریزید و به دلخواه آش را تزیین کنید






 

 

/ 35 نظر / 170 بازدید
نمایش نظرات قبلی
Sarashpaz-Sepideh

مدیر محترم وبلاگ با سلام احتراما بدینوسیله از شما دعوت بعمل می آید تا عضو افتخاری www.Roozmenu.com باشید. روزمنو ، محبوبترین انجمن تخصصی آشپزی با عناوین برتر روز استور - RoozStore، " چی بپزم؟ "، تلویزیون آموزشی روزمنو با سه کانال آموزش آشپزی، شیرینی پزی و فود سفری، آشپزخانه های روزمنویی، مسابقه آشپزی، کارگاه آموزش آشپزی و شیرینی پزی، سرگرمی های آشپزی شامل پشت صحنه آشپزخانه، آشپزی همسران، آشپزی سنتی، آشپزی سنتی شهرهای ایران، آشپزی ملل، آشپزی مدرن، شیرینی پزی، نان، دسر و کافی شاپ، تزئینات غذا و انواع کیک، فوت و فن های آشپزی، آشپزی سریع، آشپزی به سبک خانمهای کارمند، مهمانداری و پذیرایی، مادر و کودک، غذای کودک، جشنها و مراسم، مسابقه عکس کودک، فرهنگ و ادب، هنرهای دستی، خیاطی، بافتنی و قلاب بافی، بحث های کارشناسی و مشاوره حقوقی خانواده، روانشناسی و مشاوره کودک و خانواده، مسابقه عکاسی، دکوراسیون داخلی، خانه و خانه داری و ... باشید. در صورت تمایل برای تبادل لینک اطلاع دهید تا نام وبلاگ شما در عنوان وبلاگهای همراهان روزمنو درج شود. وبلاگ های همراهان روزمنو را اینجا ببینید: http://www.roozmenu.com/forumdispla

وبلاگ جالبی دارید ایشالا دست پختتونو بخوریم :D همیشه موفق باشید http://www.zanbil.ir/browse/home-appliances

نغمه

سلام .سئویل جان سوالتون رو جواب دادم امیدورام دیر نشده باشه عزیز

بردگی کلمات

سلام زمان آیینه ایست که روزی ما را به ما نشان خواهد داد. انسان های خوب همچو انعکاس ماه در زلال برکه اند لمس شدنی نیستند ولی زیبایی بخش ظلمت شبند. آرزوی سلامتی و آرامش برای لحظه های در گذر عمرتان دارم.دوستتان دارم نه به آن شرح که خدا داردتان قطره ای عشق بود،شد دوست ، می کنم تقدیمتان. سلامت پیروز و موفق باشید. منتظر دیدارتون هستیم.

مریم

سلام خانومی . خیله وقته که نیستید . امیدوارم شاد و سلامت باشید . ما منتظر هنرمندیهای شما هستیم .

احمد

درسته که من آشپز نیستم ولی با خوندن طرز تهیه غذای شما معلومه که آشپز ماهری هستین بهتون تبریک میگم میخواستم با غذاهای سنتی آذربایجان آشنا بشم اتفاقی وبلاگ شمارو دیدم

آشپزخونمون/فرشته

درود خسته نباشید با اجازتون شما رو میلینکم و اگر شما هم منو مورد لطف خودتون قرار بدید ممنون میشم . با سپاس فراوان اشپزخونمون/ فرشته

آشپزخونمون/فرشته

درود خسته نباشید با اجازتون شما رو میلینکم و اگر شما هم منو مورد لطف خودتون قرار بدید ممنون میشم . با سپاس فراوان اشپزخونمون/ فرشته

بافتنی یکی یدونه

سلام خسته نباشید وبلاگتون خیلی زیباست میشه منو به اسم فروشگاه بافتنی یکی یدونه لینک کنی و یدونه خرید کوچلو بکنی ممنون میشم منتظر نظرات و انتقادات شما هستم

اسراء

سلام سویل جان، امیدوارم همیشه در پناه حق شاد باشی، عزیزم چرا مطالب جدیدترت دیده نمیشه.[تعجب]