کیک شکلاتی با رویه شکلات

مواد لازم :

آرد.................................................................2پیمانه

شکر ..........................................................یک پیمانه

روغن مایع ..................... 50 گرم (حدود یک چهارم پیمانه )

کره ..............................................................100 گرم

شیر ...........................................................یک پیمانه

تخم مرغ ..........................................................3 عدد

بیکینگ پودر...................................... 2 قاشق مرباخوری

وانیل .....................................یک چهارم قاشق چایخوری

پودر کاکائو ..........................................2 قاشق غذاخوری

برای رویه شکلات :

کره .........................................100 گرم

شکلات تخته ای ........................250 گرم

 

طرز تهیه :

ابتدا کره و روغن مایع را باهم مخلوط کرده وبعد شکر را اضافه کرده و خوب هم زده تا به رنگ کرم در آید و پفکی شود

بعد زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده های تخم مرغ را یکی یکی به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کرده و هم زده تا خوب مخلوط شوند

بعد از اینکه زرده ها خوب مخلوط شدند شیر را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم

بعد در ظرف دیگر سفیده ها را با همزن می زنیم تا خوب کف کتند و از ظرف جدا نشود

در ظرف خشک دیگری آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کرده

و سپس به مایع بالا اضافه می کنیم البته الان همزن را از مایع خارج کرده و باقاشق چوبی صاف یا لیسک به مخلوط کردن ادامه می دهیم

در مرحله آخر سفیده های کف کرده را به مایع بالا اضافه کرده و کمی با قاشق مخلوط می کنیم(در حد مخلوط شدن ) بعد در قالب مورد نظر می ریزیم

و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 دقیقه طبقه وسط گذاشته و می گذاریم تا پخته شود

طرز تهیه رویه شکلاتی :

بعد از پختن کیک شکلات و کره را به روش بن ماری ذوب کرده

و تا زمانی که گرم است روی کیک داده

و کمی از مایع شکلاتی را نگه داشته و بعد از اینکه کمی سرد شد در قیف با سر ماسوره شکوفه ریخته و روی کیک شکوفه زده و با پودر نارگیل تزیین می کنیم

 

این هم از برش خورده اش

 

سوال  نکات مهم :

  1. روش بن ماری همان ذوب کردن روی بخار آب به صورت غیر مستقیم است
  2. در هنگام جدا کردن زرده از سفیده دقت کنید که ذره ای از زرده وارد سفیده ها نشود و گرنه کف نخواهد کرد و هم اینکه همزن نیز باید تمیز باشد
  3. اگر کیک شکلاتی این مدلی دوست نداشتید می توانید در وسط و و روی کیک خامه فرم گرفته استفاده کنید
  4. درجه فر و همچنین مدت زمان پخت را با توجه به فرتان تنظیم کنید
  5. به جای کره می توانید از روغن جامد نیز استفاده کنید
/ 40 نظر / 144 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مامان طاها

با سلام. ممنون از اموزشهای خوبتون.من این کیک رو درست کردم ولی وقتی شیر رو اضافه کردم مایه از حالت یک دستی خارج شد ومنسجم نبود.در نهایت هم خمیر صاف ویکدستی نشد.میشه بهم بگید عیب کارم چی بود؟ ممنون

مامان طاها

اندازه رو رعایت کردم.ولی شیر سرد بود.یعنی تازه از یخچال در اوردم و اضافه کردم.بعد هم با همزن هم زدم ولی تو عکسها دیدم شما با مفتول هم زدید.مکنه اینها علتش باشه؟

مژگان

بازم منم....[شوخی] [بغل]من این کیک رو هم دوست دارم ولی فر ندارم[گریه][گریه][گریه] من ماکروویو هم دارم و هواپز[نگران] میشه دستورشو برام بگی[سوال][سوال][سوال][اضطراب][اضطراب]

مژگان

بازم منم....[شوخی] [بغل]من این کیک رو هم دوست دارم ولی فر ندارم[گریه][گریه][گریه] من ماکروویو هم دارم و هواپز[نگران] میشه دستورشو برام بگی[سوال][سوال][سوال][اضطراب][اضطراب]

مژگان

بازم منم....[شوخی] [بغل]من این کیک رو هم دوست دارم ولی فر ندارم[گریه][گریه][گریه] من ماکروویو هم دارم و هواپز[نگران] میشه دستورشو برام بگی[سوال][سوال][سوال][اضطراب][اضطراب]

titi خانوم

سلام مرسی گلم...عالی بود... توضیحاتتون و عکساتون هم خیلی واضح بود..[قلب][گل]

باران

خیلی خوب بود ممنون عزیزم

پریسا

من این کیکو درست کردم عین گفته های شما خوب پف کرد ولی موقع خوردن توش کمی خمیر بود من وقتی اردو همشو با هم اضافه کردم گوله گوله شد بعد دیگه نتونشتم کاری بکنم کمی هم زده تو مایکروفر گذاشتم بعد مدت هم زدن بعد اضافه کردن ارد چقدره و باچی؟

زهرا

یه پیشنهاد دارم می تونی به جای اینکه کره و شکلات رو با هم قاطی کنی از دسرشکلاتیه fit&fun استفاده کنی احتیاجی هم به گرم کردن نداره پودرش رو با دو لیوان شیر سرد میکس می کنی در عرض 2 دقیقه آماده می شه

الناز

همین الان کیک را با دستور شما درست کردم برا افطار خونه قین انا هستم میدونم که بسیار خوشمزه خواهد شد یک بار هم که خواهر زائو ام هوس زعرح قویماغی کرده بود با دستور شما پختم و بسیار خوشمزه شد بعد مادر شوهرم گفت زعرج قرمز برا قارچ و عفونت رحم خوبه سیاه هم برا زائو. بازم ممنون[لبخند]