شارلوت موز و شکلات

مواد لازم :

واسه این شارلوت ، رولت میخوایم که میتونین خودتون بپزین که به نظرم اونوقت هم خسته کننده میشه و هم وقت گیر . میتونین مثل من از کیک رولی آماده بخرین که من از دو تا و نصفی کیک رولی بزرگ درنا استفاده کردم ، قیمت هر بسته اش هم ارزان هست. هم کاکائویی داره و هم ساده که من از هر دوتاش استفاده کردم .

پودر ژلاتین                  ۲ و نیم قاشق غذاخوری

آب جوش                   دو سوم پیمانه ( مخصوص شیرینی پزی )

آب سرد                     یک سوم پیمانه

آب معمولی                 یک سوم پیمانه

وانیل                         کمی

خامه                        یک پاکت ۲۰۰ میلی لیتری

موز                           ۶ عدد متوسط

شکلات چیپسی         ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

پودر قند                    ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

اول از همه پودر ژلاتین رو با سرد مخلوط کرده و بعد آب جوش رو بهش اضافه میکنیم و روی حرارت بن ماری قرار میدیم تا شفاف بشه .

 

دو تا سه قاشق غذاخوری پودر قند رو با موز مخلوط و میکس کرده و سپس آب معمولی رو بهش اضافه کرده و مجددا میکس میکنیم تا یکدست بشه .

پودر ژلاتین شفاف شده رو به موز میکس شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و داخل یخچال میذاریم تا نیم بند بشه . ( من ۴۰ دقیقه بهش زمان دادم )

پاکت خامه رو باز کرده و آبش رو دور ریخته و خامه رو با دو تا سه قاشق غذاخوری پودر قند و کمی وانیل ، تو یه ظرف فلزی مخلوط کرده و تو فریزر میذاریم تا کمی ببنده و هر ده دقیقه یکبار از فریزر خارج کرده و هم میزنیم و دوباره تو فریزر قرار میدیم . بعد از نیم ساعت ظرف خامه رو از فریزر خارج کرده و با همزن میزنیم تا خامه کاملا فرم بگیره و جای پره های همزن رو خامه باقی بمونه. 

حالا مخلوط موز رو از یخچال خارج کرده و خامه ی فرم گرفته شده و سپس شکلات چیپسی رو باهاش مخلوط میکنیم تا یکدست بشه .

ته یه ظرف مناسب رو کیسه فریز گذاشته و رولت ها رو که به یه اندازه برش زدیم ، تو کف و کناره های ظرف میچینیم و تا حد امکان فضاهای خالی رو با تکه های رولت پر میکنیم .

   

کرمی که آماده کردیم رو روی رولت ها ریخته و مجددا روش رو با رولت میپوشونیم . اضافه های کیسه فریزر رو روی دسر کشیده و به مدت ۶ تا ۷ ساعت تو یخچال قرار میدیم تا کاملا ببنده و بعد تو ظرف سرو قرار میدیم .

 

 

 

اینم شارلوت بعد از برش زدن  

 

 

منبع : می نویسم برای تنها دخترم تینا

 
/ 8 نظر / 314 بازدید
sajjad

salam ...khobind??namaz rozaton ghabol hamshahri.man kheyli vaghte digeh weblogam sar nemizanam mikhastam beporsam.hamshahri chera dige ghaza jadi nemizarind???????

خانومی

سلام خانوم گل. به به با زبون روزه دلم خواست.چقدرشیک ومجلسی.واقعاعالی شده. مگه پرشین بلاگم مشکل داشت؟این بلاگفا که منو بیچاره کرد کل وبلاگمو حذف کرد.دوباره راهش انداختم.

لیلا

سلام سئویل باجی . خوب هستید ؟ نماز وروزه تون قبول . من لیلا هستم از تبریز تازه وب شمارو پیداکردم وکلی از غذاهایی رو که گذاشته بودید درست کردم انصافا خیلی خوششمزه میشن ولی گاهاً هم خرابکاری میکنم[وحشتناک]. ولی واقعاً ممنونم ازتون بابت غذاهای خوشمزه ای که طرز تهیه شو نو اینجا میذارید.واقعاً خیلی باسلیقه وکدبانو هستین ساغول آذربایجان قیزی.[دست]

sajjad

همشهری عکسه بچتون برام خیلی اشناست/...................

sajjad

همشهری عکسه بچتون برام خیلی اشناست/...................

mohamad

واوووووووووووووووووو مننننننننننن[گریه]