مربای به (هِیوا مرباسی)

مواد لازم:

به.................................................یک کیلو

شکر.......................................حدود 750 گرم

 

طرز تهیه:

ابتدا به را چهار قاچ کرده و قسمت سفتش را در میاریم ولی دور نمی ریزیم چون بعدا باهاش یک دمنوش خوشمزه و دارویی درست می کنیم که برای سرفه خیلی خوب است بعد مکعبی یا قاچی خردش می کنیم اگر دوست داشتید پوست به را در ابتدا می گیریم 

بعد به های خرد شده را درون یک قابلمه ریخته و یک کاسه آب روش می ریزیم و می گذاریم تا بپزد در حدی که له نشود به این منظور هر از گاهی با دست به را امتحان می کنیم که حدود 45 دقیقه وقت می برد

حالا شکر را به به های پخته شده اضافه کرده و کمی منتظر می مانیم تا شکر حل شود

بعد اگر خواستید دم کنی را گذاشته (من بعضی وقتها نمیزارم) و شعله را خیلی کم می کنیم تا مربا به قوام آید و رنگش تغییر کند که مال من حدود 5 ساعتی طول کشید هر از گاهی به مربا سر بزنید تا ته نگیرد و نسوزد می بینید که رنگش خیلی خیلی زیبا می شود و هر چقدر بیشتر بماند رنگش تیره تر خواهد شد البته باید به قوام آمدن شربت مربا هم توجه کرد

بفرمایید نوش جان

 

سوال  نکات مهم:

  1. اگر خواستید مربا به رنگ خود به باشد و در عین حال قوام نیز بیاید روش تهیه مرباتون را باید عوض کنید یعنی بعد از خرد کردن لا به لای به شکر ژاشیده و دربش را گذاشته و می گذاریم تا 24 ساعت بماند و آب ژس دهد بعد روی اجاق گاز گذاشته تا بجوشد و به قوام بیاید
  2. چون به خودش ترش است با این اندازه ها شکرک نمکی زند و نیازی به جوهر لیمو یا آبلیمو ندارد
  3. بوی به خیلی فوق العاده است و من دوست ندارم اسانس دیگری مثل هل یا وانیل بوی خوش آن را از بین ببرد
  4. شیره این مربا به خاطر خاصیت میوه به کش می آید  و کشدار است

   

 این هم مربا از نزدیک البته هر دوشکلش


اینهم عکس مربا با شیر ه اش

  و از نمای بالا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/ 9 نظر / 552 بازدید
طاهره

سلام خانم مهربون خوبی عزیزم؟ منم با یه مربای خوشمزه آپم خوشحال میشم بیای

قنادباشی

مربا ی خوشگلی شده اللر وار اولسون [گل]

اسراء

سلام سئویل جون خوبی عزیزم ممنونم بفکرم بودی، خدا رو شکر خوبم دست گلت درد نکنه عجب مربای خوش آب و رنگی شده. بخاطر اون مساله خدا رو شکر که مشکل خاصی نبوده بازم من در خدمتم[قلب]

آرزو

خیلی عالی و خوشرنگ شده دست گلت درد نکنه...[گل]

ملیحه

سلام من یه روشی دارم که مربای به زود تر رنگش قرمز میشه اونم اینه که مربا که قوام اومد و طلایی شد شعله گاز را خاموش کرده مربا که خنک شد یک لیوان اب سرد روی مربا ریخته می گذاریم تا دوباره قوام بیاید من که از این روش استفاده میکنم و جواب داده و واقعا خوشرنگ میشه از مربای شما هم تیره تر امتحانش ضرر نداره

نسترن

سلام خیته نباشی خیلی وقت بود که دنبال اموزش بخت مربای به بودم که خوشبختانه تو سایت شما پیدا کردم متشکرم که اینقد خوب توضیح دادی[گل][لبخند]

نسترن

سلام خیته نباشی خیلی وقت بود که دنبال اموزش بخت مربای به بودم که خوشبختانه تو سایت شما پیدا کردم متشکرم که اینقد خوب توضیح دادی[گل][لبخند]

دلشکسته

ممنننننننننننننننننننننننننووووووووووووونننننننننننننننننننمممممممممممممممم

nalan

وبتون عااااااااااالیه. مر30