ترشی گوجه سبز (آلوچه)

مواد لازم:

گوجه سبز...............................................................یک کیلو

سرکه .......................................به اندازه ای که شیشه پر شود

نمک..................................................................به میزان لازم

ترخون تازه.....................................................یک دسته کوچک

 

طرز تهیه:

ابتدا گوجه سبزها را خوب بشویید و بگذارید تا آبشان کاملا خشک شود

سپس ترخون ها را یک لایه در ته ظرف  شیشه ای بچینید(من اون موقع تو دسترسم نبود دو سه روز بعد ریختم) بعد گوجه سبزها را در ظرف بریزید

بعد روی گوجه سبزها یک لایه دیگر ترخون بچینید

 

حالا کمی سرکه را با نمک خوب مخلوط کنید و روی ترخون ها بریزید اگر ظرف پر نشد دوباره کمی نمک را با سرکه مخلوط کنید وروی آن بریزید بعد درب ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید

 

 

سوال نکات مهم:

  1. میزان نمک را کم کم در سرکه بریزید تا به حدی که شوری آن معمولی باشد
  2. این ترشی خیلی ترد می باشد
                                تشویق  اینهم درون گوجه سبزهاتشویق


/ 11 نظر / 463 بازدید
نمایش نظرات قبلی
قنادباشی

سلام چه جالب تا به حال به ترشی گوجه سبز فکر نکرده بودم من از گوجه سبز کمپوت بدون شکر یا با دو سه قاشق شکر درست می کنم.

ضیافت

سلام عزیزم ترشی اش از اینجا هم احساس می شه بناگوشم تیر کشید ! من هر روز جز روزهای تعطیل آپ هستم حضورت خیلی خوشحالم می کنه.

طاهره

اوووووووووووووف با دمپخت عجب میچسبه [خوشمزه]

هانیه

وای دهنم اب افتاد...حتما درست می کنم...مرسیییییی

sara

سلام میشه بدونم سرکه روبایدبجوشونیم یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعداینکه گوجه سبز روبخواهیم سفت بشه ترشیش چه کنیم؟//؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

sara

سلام میشه بدونم سرکه روبایدبجوشونیم یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعداینکه گوجه سبز روبخواهیم سفت بشه ترشیش چه کنیم؟//؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

sara

سلام میشه بدونم سرکه روبایدبجوشونیم یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعداینکه گوجه سبز روبخواهیم سفت بشه ترشیش چه کنیم؟//؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/[نیشخند]

سعیده

وای این قیافه ش هم خوش مزه ست [قلب][خوشمزه] من نمی دونم چرا مال ما اینطوری ترد نیست [ناراحت] عین کمپوت نرم شده [ناراحت]

sadriye

[دست]

کیانا

متشکرم بسیار زیبا و عالی