خورشت قورمه سبزی(به سبک من)

مواد لازم:

گوشت.................................................... 300 گرم

لوبیا چیتی یا قرمز.....................................نیم پیمانه

سبزی خورشت (شامل تره ،گشنیز،شوید،شنبلیله،جعفری و اسفناج).........200 گرم

پیاز ...............................................یک عدد متوسط

نمک و زردچوبه ....................................به میزان لازم

لیمو عمانی...................................................2 عدد

روغن ............................................4 قاشق غذاخوری

رب............................................. 1.5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

اول از همه لوبیا را چند ساعت قبل خیس می کنیم و بعد درون فبلمه ریخته و می گذاریم تا نیم پز شودبعد آبکش می کنیم تا آب کدر و قرمز رنگ لوبیا خارج شود

حالا پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم 

گوشت را که تکه تکه کردیم به پیاز اضافه کرده و به همراه زرد چوبه تفت می دهیم

سپس سبزی را درون آن ریخته و تفت می دهیم 

مواد بالا را درون قابلمه ریخته و آب  ریخته و میگذاریم تا گوشت نیم پز شود

در این مدت  لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و درون آب سرد گذاشته تا تلخی لیمو ها گرفته شود بعد از نیم ساعت درون خورشت می ریزیم

حالا لوبیا را اضافه کرده و می گذاریم تا لوبیا و گوشت بپزند

بعد از اینکه خورشت ما پخت کمی رب و نمک بهش اضافه می کنیم و می گذاریم تا کمی هم بجوشد و جا بیفتد البته باید حدود یک لیوان آب داشته باشد

 

خورشت ما آماده است

 سوال نکات مهم:

  1. بهتر است لوبیا از چند ساعت قبل خیس شود وگرنه در هنگام پخت از پوستش ان در آمده و زود له می شوند و یا چروک می شوند  
  2. من به جای نمک از یک قرص سوپ توی خورشت اسفاده می کنم
  3. می توانید به جای لیمو عمانی درسته ،لیمو عمانی را بشکنید و تخمه هاش را جدا و از قسمتهای سیاه گوشتی لیمو استفاده کنیدیا آبلیمو استفاده کنید
  4. میزان سبزی به صورت پاک شده است یعنی من سبزی رو پاک کردم و قبل از شستن وزن کردم 
  5. اضافه کردن نمک به گوشت قرمز در ابتدای پخت باعث دیر پز شدن و سفتی گوشت می شود بنابراین در آخر اضافه می کنیم
/ 14 نظر / 77 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آشپزيهاي من

سلام.ماهم قورمه سبزي رو به اين نحو درست مي كنيم خيلي خوشمزه مي شه.همسرم هم اين مدلي دوست داره.يعني اذريها اينطوري درست مي كنند[پلک]

غمزه

سلام حیف که در دسترس نیستی میخوام از شدت خوشحالی ژیدا کردن وبلاگت و غذاهای اصیل اذربایجانی بغلت کنم و یه ماچ گنده از لپت بردارم لطفا طرز تهیه قیقاناخ قاتیخ و اش گوجه فرنگی و طرز تهیه ابغوره رو که کژک نزنه رو لطف کن با دنیا دنیا تشکرات من

سارا

سلام عالیه اما بنظرم اگر رب گوجه رو حذف کنید و قرمه سبزی همون رنگ سبز خودش رو داشته باشه خیلی عالی تر میشه. مرسی

فاطمه

عالیه باعکس هم که گذاشتی بیشتر فهمیدم عالیییییییییییییییییییییه

علیرضا

سلام.اگه میتونستید نسخه چاپی یا pdf ان را هم قرار میدادید خیلی بهتر بود.باتشکر

سارا

بسیار عالی میشه من امتحان کردم.

عسل بابا

خیلی ببخشیدااااااا شکلک هایی که میذاری بعضیها باگفته هات هم خونی ندارن یکم دقت کن عزییییییییییییییییییییزم مثلا شکلی که توبلسخ غمزه گذاشتی

عسل بابا

خیلی ببخشیدااااااا شکلک هایی که میذاری بعضیها باگفته هات هم خونی ندارن یکم دقت کن عزییییییییییییییییییییزم مثلا شکلی که توباسخ غمزه گذاشتی

سميرا

سلام خانومي من نامزدم و ميخوام خورشتو اينجوري درست كنم اولين بار درست ميكنم درست نكردم الان اين روشي كه ميگم درست نكردم ولي اين دستور خالم هستش ميشه كمكم كنيد مادر شوهرم خيلي سخت گيره اول سبزي رو تو قابلمه ديگه تفت ميدم بعد اين طرف پياز رو سرخ ميكنم بعد بهش گوشتو كه قبلا پختم تو يخچال گذاشتمو بهش اضافه ميكنم كمي زرد چوبه ونمك ميريزم بعد اينكه سبزي روبهش اضافه ميكنم با كمي اب ميذارم ميجوشه بعد لوبيارو اضافه ميكنم باز هم ميذارم ميجوشه وقتي كاملا پخت ابليمو اضافه ميكنم

اعظم

سلام مطالبتان بسیار عالی هست بخصوص که عکساشو مرحله به مرحله میذارین