فلافل

مواد لازم :

نخود ............................................................دو پیمانه 

پیاز بزرگ....................................................... یک عدد

سیر................................................................دو حبه

ادویه مخصوص فلافل ...........................دو قاشق چایخوری

نمک و فلفل و زرد چوبه............................... به میزان لازم

بگینگ پودر.......................................یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

نخود را از شب قبل خیس می کنیم

بعد آن را دوبار چرخ می کنیم (بهتر است در دستگاه مولینکس 123 خرد شود)

سپس پیاز را هم چرخ کرده و آب آن را دور می ریزیم

بعد سیر را هم چرخ کرده و بعد همه مواد چرخ شده را در یک ظرف ریخته

به آن ادویه مخصوص و بیکینگ پودر و نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم بهتر است میزان فلفل استفاده شده زیاد باشد چرا که خوشمزه گی فلافل به طعم تند آن می باشد

بعد مواد را با دست خوب ورز می دهیم و نیم ساعتی در یخچال می گذاریم تا خوب خودش را بگیرد

سپس در یک ظرف روغن فراوان ریخته به حدی که روی فلافل ها را بگیرد با قالب مخصوص فلافل (اگر نداشتید به اندازه یک نارنگی  در دست گلوله کرده و سپس کمی صاف می کنیم ) قالب زده

و در روغن داغ شده ریخته و خوب سرخ می کنیم سپس درون نان بگت گذاشته و با خیار شور و گوجه فرنگی و سس مایونز یا تند میل می نماییم.

                                            قلب  نوش جان  قلب

 

 سوال نکات:

  1. هرگز از تخم مرغ در فلافل استفاده نکنید چون طعم مخصوص فلافل را از بین می برد و طعم  کتلت و شامی می دهد
  2. اگر اویه مخصوص داشتید حتما استفاده کنیدو گرنه می توان با ادویه کاری جایگزین کرد
  3. دلیل دور ریختن آب پیاز به خاطر خمیر نشدن و زود سرخ شدن فلافل است و گرنه می توانید اینکار را نکنید
  4. استفاده از بکینگ پودر به خاطر این است که فلافل پف کند. 
  5. برای جلوگیری از نفخ کردن می توانید در طول خیس خوردن نخود آب آن را عوض کنید یا پوست نخودرا بعد از خیس کردن بگیرید
  6. برای اینکه روغن کمی مصرف کنید و هم روغن روی فلافل را بگیرد از یک ظرف گود و کوچک استفاده کنید
  7. تا زمان سرخ شدن به فلافل ها دست نمی زنیم چرا که باعث وا رفتن آن ها می شود.
  8. می توانید در داخل نان باگت از کلم برگ ریز خرد شده و ترشی کلم قرمز هم استفاده کنید
  9. در مورد ادویه همون طعم ادویه کاری رو میده فکر کنم همون دویه کاری باشه ولی به اسم ادویه فلافل می فروشند
  10. ساندویجی محل ما یک ابتکاری به خرج داده بود و علاوه بر مواد ذکر شده از فلفل دلمه ای سبز که خیلی ریز خرد کرده بود استفاده کرده بود که فلافل را خیلی خوشمزه کرده بود
                                متفکر این هم  ادویه مخصوص  فلافل متفکر

/ 25 نظر / 397 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مامان روژین

باز هم سلام سویل خانمممممممممممم ,خوبی خانمی؟ امشب فلافل رو از روی دستور پخت شما درست کردم واقعا خوب دراومد . شوهرم هم خوشش اومد مرسی از سایت خوبت. این هم یه بوس بابت راهنمایهای مفیدت [ماچ]

مامان روژین

باز هم سلام سویل خانمممممممممممم ,خوبی خانمی؟ امشب فلافل رو از روی دستور پخت شما درست کردم واقعا خوب دراومد . شوهرم هم خوشش اومد مرسی از سایت خوبت. این هم یه بوس بابت راهنمایهای مفیدت [ماچ]

مامان روژین

سلام سئویل خانم . امشب حلوای شیر رو از روی دستور پختتون درست کردم میخواستم توی همون قسمت نظر بنویسم ولی باز نشد مجبور شدم اینجا بنویسم . حلوام رنگش مثل رنگ حلوای شما نشد یه کم روشنتر شد و یه کم هم به لب و دندون میچسبه دلیلش چیه من خودم فکر میکنم اون 15 دقیقه ای که گفتید رعایت نکردم جون مواد من زود سفت شد دیگه نیاز ندیدم 15 دقیقه همش بزنم و مایع شکر و کلاب و زعفرانم هم بلافاصله ریختم . ممنون میشم بهم بگید اشکال کارم کجاست . پیشاپبش از پاسختون متشکرم [ماچ]

مریم

سلام من تاحالا نزدیک شش مرتبه فلافل ÷ختم اما حتی یکبارهم ازش رضایت نداشتم ومشکلاتی از این قبیل داشته اگه زحمتی براتون نیست علت این مشکلات را به ایمیلم بفرستید آخه می خوام برای یک مهمانی تو ی ÷ارک ببرم 1-چرا وقتی فلافل رادر قالب میگذارم س÷س از قالب جدا نمیشه و داخل روغن نمی افته؟ 2-چرا فلافل در روغن شروع به وارفتن میکند یعنی دانه های ریز نخود جدامیشه و در روغن ÷خش میشه و ÷یوستگی نداره و زود تر از اینکه فلافل ÷خته شه آنها سیاه میشه و فضای روغن کثیف میشه ؟ 3-آیا ÷ودر انبه وجوش شیرین در ادویه فلافل باید باشه؟ خیییییییلی ممنون امید وارم همین امروز کامنت منو بخونین و جواب بدین آخه میخوام امشب افطار درستش کنکم بای......

مریم

سلام من تاحالا نزدیک شش مرتبه فلافل ÷ختم اما حتی یکبارهم ازش رضایت نداشتم ومشکلاتی از این قبیل داشته اگه زحمتی براتون نیست علت این مشکلات را به ایمیلم بفرستید آخه می خوام برای یک مهمانی تو ی ÷ارک ببرم 1-چرا وقتی فلافل رادر قالب میگذارم س÷س از قالب جدا نمیشه و داخل روغن نمی افته؟ 2-چرا فلافل در روغن شروع به وارفتن میکند یعنی دانه های ریز نخود جدامیشه و در روغن ÷خش میشه و ÷یوستگی نداره و زود تر از اینکه فلافل ÷خته شه آنها سیاه میشه و فضای روغن کثیف میشه ؟ 3-آیا ÷ودر انبه وجوش شیرین در ادویه فلافل باید باشه؟ خیییییییلی ممنون امید وارم همین امروز کامنت منو بخونین و جواب بدین آخه میخوام امشب افطار درستش کنکم بای......

رونا

سلام خيلي خوشمزه بود دست گلتوندردنكنه.يه خواهشي داشتم:من تازه زندگي مشتركموشروع كردم وازمنوي غذاهاتون ونحوه پخت انهاخيلي راضيم وميخوام saveشون كنم ولي copy نميشه چيكاركنم؟؟؟ ممنونم ازمحبتتون

مژده

سلام..منم میخواستم یه روش جدید بهتون یاد بدم من اهوازی هستم و ما وقتی فلافل درست میکنیم همزمان که داریم نخود و پیاز و سیر رو چرخ میکنیم باهاش سیب زمینی خام و گوجه خام رو هم چرخ میکنیم ..اینطوری خیلی عالی و خوشمزه تر میشه حتما امتحان کنید

maedeh

سیر خام خیلی طعم تندی داره و تازه بو هم میده! من که از عصاره سیر استفاده کردم خیلی خوب شد ممنون

عالی

zahra

سلام.ممنون از مطلبتون.میخواستم بدونم این ادویه مخصوص چیه؟؟اسمش ادویه مخصوصه؟؟یا نه چند تا ادویه با هم شده مخصوص؟؟؟