ماکارون نارگیل

مواد لازم:

پودر نارگیل..................................................... 100 گرم

سفیده تخ مرغ....................................................2 عدد

پودر شکر ............................................................120 گرم

وانیل ......................................یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

فر را یک ربع قبل روی درجه 140 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم

سفیده تخم مرغ را به همراه وانیل می زنیم تا مثل برف شود و اگر کاسه را برگردانیم از ظرف نریزد

پودر نارگیل و پودر شکر را اضافه کرده به آرامی مخلوط می کنیم 

سپس بوسیله دو قاشق مرباخوری خیس شده گلوله های کوچکی از خمیر برداشته روی کاغذ روغنی چرب شده که درون سینی فرانداختیم قرار می دهیم من از قاشق توپی که درون وسایل سبزی و میوه آرایی بود استفاده کردم که خیلی آسون بود

می توانیم از مقداری رنگ خوراکی هم استفاده کنیم که من از رنگ ‍ژله ای صورتی استفاده کردم

سینی را درون فر گذاشته و به مدت 10 الی 15 دقیقه طبخ می کنیم مراقب باشید که شیرینی ها زود می سوزند لازم نیست این شیرینی ها طلایی شود همین که پف کرد و رویه شان بسته شد یعنی از حالت نرمی در اومد کافیه 

سپس فر را خاموش کرده و 10 دقیقه نیز در فر خاموش نگه می داریم 

بعد از سرد شدن کامل از کاغذ جدا کرده در ظرف دربسته نگهداری می کنیم 

  سوال نکات مهم:

  1. درجه فر تان را تنظیم کنید و مراقب شیرینی ها باشیدمی توانید بعد از 10 دقیقه کمی از در فر را باز کرده و چک کنید فقط به اندازه چک کردن وگرنه پف شیرینی ها به یکباره می خوابد
  2.  به جای وانیل می توان از اسانس نارگیل هم استفاده کرد من استفاده کردم و با وجود حرارت دیدن اسانسش باقی مونده بود و خوب بود

 

منبع : کتاب شیرینی پزی شقایق تالیف و ترجمه خانم فرانک حاج حسنی( البته با کمی تغییر و اضافه کردن مطلب)

/ 4 نظر / 77 بازدید
جلال

سلام وب بسیار عالی و مفیدی داری ممنون اگر مایل به تبادل لینک هستی من رو با اسم خبری امروز لینک کن و بگو با چه اسمی بلینکمت ممنون

R

سلام عزیزم،عالییییی بود دست گلت درد نکنه خیلی هم خوشگل شده[گل][لبخند]

ازاده

سلام‏ ‏ممنون‏ ‏از‏ ‏‏ ‏سايت‏ ‏عاليت‏ ‏من‏ ‏درست‏ ‏كردم‏ ‏قشنگ‏ ‏جدا‏ ‏‏ ‏نمیشد‏ ‏از‏ ‏کاغذ‏ ‏روغنی‏ ‏با‏ ‏‏ ‏وجودی‏ ‏که‏ ‏چرب‏ ‏کرده‏ ‏بودم‏ ‏