کرم طالبی

مواد لازم :

پوره طالبی.............................................................. 4 پیمانه

شکر .....................................................................یک پیمانه

خامه صبحانه ............................................یک بسته 200 گرمی

پودر ژلاتین ........................................یک و نیم قاشق غذاخوری

آب سرد ............................................................... نصف پیمانه

وانیل .................................................یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

قبل از هر کاری را آب سرد درون کاسه ریخته و  پودر ژلاتین را روی آن می ریزیم و به روش بن ماری روی بخار کتری آب یا ظرف دیگر آن را می گذاریم تا پودر ژلاتین حل شده و شفاف شود 

سپس طالبی را درون مخلوط کن ریخته و به شکل پوره در می آوریم 

بعد شکر را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم گذاشته همینکه شکر حل شد از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم  تا خنک شود

بعد وانیل را اضافه کرده سپس خامه را با دو قاشق غذاخوری از پوره طالبی خوب همزده و درون مایع قبلی می ریزیم و هم می زنیم تا مایع مان یکنواخت شود

در مرحله آخر پودر ژلاتین حل شده را نیز اضافه کرده  و مخلوط می کنیم و درون قالب چرب شده و شکر پاشی شده ریخته و به مدت 7 الی 8 ساعت درون یخچال می گذاریم تا خوب بسته شود

 

 سوال نکات مهم :

  1. همیشه برای کیکها قالب را بوسیله روغن یا کره چرب کرده و آرد پاشی کنید و برای دسر ه بوسیله کره چرب کرده و شکر پاشی کنید
  2. برای راحت تر جدا شدن دسر تان از قالب لبه های دسر  رابوسیله کارد جدا کرده و حدود یک دقیقه ته ظرفتان را درون آب گرم بگذارید  به راحتی جدا خواهد شد
  3. اگر وانیل را به مایع  گرم اضافه کنیم مایع مان تلخ خواهد شد
  4. من برای تهیه این کرم از راهنماییهای دوست عزیزم الی گولو استفاده کردم 

 

 

 

 

/ 11 نظر / 141 بازدید
نمایش نظرات قبلی
طاهره

سلام عزیزم خوبی؟ عالیه من خیلی دوست دارم اینو

الی گولو

به به چه کردی خانم دست گلت درد نکنه . خیلی خوشمزه بود نه؟ من بافت نرمشو خیلی دوست دارم [ماچ]

الی

سلام.خسته نباشید. میشه لطف بفرمائید 12 گرم خمیرمایه در کلوچه صبحانه به قاشق چه مقدار میشه؟ یه زحمت دیگه ...اگه میشه خاگینه هویج رو آموزش بدید. مامانم تبریزیه ولی بلد نیست مرسی

هانیه

خیلی خوشگل و خوشمزه ست...مرسی سویل عزیز

aybeniz

منم این دسرو درست میکنم که یه کوچولو با دستور تو فرق داره. اینکه با خود طالبی دسرو تزیین کنی فکر خوبیه.

نارنينا

سلام منظور از پيمانه چه مقدار هست؟ لطفا توضيح بدين.ممنونم[گل]

آرزو

عالییییییییییییییه دوست گلم[گل]

آرزو

عالییییییییییییییه دوست گلم[گل]

خیلی جالب بود

نیلوفر

سلام من درست کردم اینو ولی شل شله. اصلا خودشو نمیگیره.نمیدونم چیکار کنم[ناراحت]