خورشت قیمه

مواد لازم :

گوشت ...........................................................نیم کیلو

لپه...................................................................250 گرم

پیاز متوسط ..........................................................2 عدد

روغن ....................................................3 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ......................................2 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی ....................................................3الی 4 عدد

نمک و زرد چوبه ..............................................به مقدار لازم 

سیب زمینی .................................................3 عدد متوسط

 

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را خلالی خورد کرده و درون روغن تفت می دهیم سپس گوشت خرد شده قیمه را به همرا زرد چوبه درون پیاز ریخته و یک کم  دیگه تفت می دهیم 

در مرحله بعد گوشت و پیاز را درون قابلمه ریخته و روش آب جوش ریخته و می گذاریم تا نیم پز شود

حالا در این فاصله که گوشت نیم پز می شود لپه را نیز در یک ظرف جداگانه می گذاریم تا لپه نیز نیم پز شود (من این مدلی درست می کنم اگر دوست داشتید به همراه گوشت لپه را تفت داده و بگذارید تا بپزد )

حالا که گوشت نیم پز شده لپه را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزدحالا چند تا لیمو عمانی را که قبلا چند سوراخ توش ایجاد کردیم و در آب خیسشون کردیم را درون خورشت می ریزیم 

در مرحله آخر همین که گوشت ولپه پختند نه اینکه له شوند رب و نمک را به خورشت اضافه کرده و یکی دو جوش که زد خورشت ما آماده است

برای خورشت قیمه سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد کرده و سرخ می کنیم و اطراف بشقاب خورشت را با آن تزیین می کنیم 

 

سوال  نکات مهم :

  1. اندازه گوشت های تکه شده باید از اندازه گوشت قورمه سبزی کوچکتر باشد
  2. اگر خواستید می توانید لپه را به جای پختن از چند ساعت قبل خیس کنید 
  3. در ریختن همزمان لپه با گوشت دقت کنید که گوشت خیلی دیر پز تر از لپه است به همین جهت احتمال دارد تا پختن گوشت لپه له شود و خورشتتان را خراب کند به همین جهت مثل من عمل کنید
  4. اگر گوشتتان منجمد است به این صورت عمل کنید که گوشتتان را ابتدا بپزید ودر پیاز سرخ شده تفت داده و مثل بقیه روش بالا عمل کنید
  5. می توانید علاوه بر سیب زمینی سرخ شده از گوجه فرنگی سرخ شده نیز برای اطراف خورشت استفاده کنید یا سیب زمینی ها را به شکل گل رز سرخ کنید و اطرافش رو تزیین کنید اگر فرصت شد آموزشش را براتون میذارم
/ 8 نظر / 224 بازدید
آرزو

به به چه قیمه ای چه بشقاب خوشگلی[گل] امیدوارم موفق بشی عزیزم[ماچ]

هانیه

وااااااااای خورش محبوب بابام...منم خیلییییییییی دوست دارم...مرسی

تینا

سلام سئویل برات دعا میکنم که قبول شی عزیزم قیمه های من همیشه خوب در میاد من همیشه شب تا صبح لپه خیس میکنم بعده اینکه گوشتم یه جوش زد میریزم توش راستی سئویل عزیزیم من رب رو تفت میدم با لپه ,بعد میریزم توی قابلمه از صبح زود بار میزارم با شعله ملایم بپزه تند تندم همش میزنم هر نیم ساعتی یه بار اینجوری خوب جا می افته اما قورمه سبزی رو مشکل دارم برا امشب میخوام این سوپ رو درست کنم بهت میگم چطور شد پس تا بعد .قوربونت برم

ارمین

سلام دوست عزيز وب قشنگ و مفيدي داري 1 سر هم به من بزن تبادل لينك هم ميكنم اگه دوست داشتي من رو با اسم مطالب علمي و ماشين هاي روز لينك كن و به من بگو با چه اسمي شما رو لينك كنم اگه 1 راي هم به من بدي خوش حال ميشم.منتظرم رای یادت نره رای یادت نره رای یادت نره رای یادت نره رای یادت نره

محمد

salam khaste nabashid kheili khoob shode faghat age robesho srkh mikardin khosh rang tar mishod

عسل بابا

[خوشمزه]

عسل بابا

[خوشمزه]عاااااااااااااالیه من عاشق خورشت قیمم

زهرا

تا حالا قیمه رو با چاشنی خوارک با زعفران امتحان کردی؟!!