مرغ سوخاری

مواد لازم:

مرغ(بهتر است ران باشد)......................................4 تکه 

شیر..................................................2 قاشق غذاخوری

آرد سفید..............................................یک چهارم پیمانه

آرد سوخاری..........................................یک چهارم پیمانه

تخم مرغ............................................................یک عدد

نمک و فلفل .................................................به میزان لازم

سیب مینی ،قارچ، گوجه فرنگی و فلفل سبز  به دلخواه

 

طرز تهیه:

اول از همه مرغ را با یک عدد پیاز کوچک و نمک می گذاریم تا نیم پز شود

در این فاصله تخم مرغ را شیر مخلوط کرده و نمک اضافه کنیم

به آرد سوخاری مقدار زیادی فلفل قرمز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم

حالا مرغ های نیم پز را ابتدا در آردد سفید می غلطانیم 

بعد در تخم مرغ

و در آخر در آرد سوخاری

سپس در روغن داغ سرخ می کنیم

اگر خواستید قارچ و سیب زمینی و گوجه فرنگی و فلفل سبز را تفت داده و کنار مرغ سوخاری بچینید

 

سوال نکات مهم:

  1. روغن حتما باید داغ باشد وگرنه باعث تیرگی رنگ مرغ می شود
  2. برای اینکه روغن کمی مصرف شود روغن را در یک ظرف گود مثل قابلمه می ریزیم
  3. زیر شعله حتما باید زیاد باشد
  4. آرد سوخاری باعث جذب کم روغن و در نتیجه مصرف کم روغن می شود
/ 8 نظر / 80 بازدید
مریم ه

دستت طلا سئوبل جان ممنون از همینجا میشه خوردش[قلب]

ضیافت

سلام عزیزم چه فوق العاده شده ممنون

اسراء

واااااااااااای این مرغها دارن بهم چشمک میزنن...فکر کنم دوتاش واسه من کافی باشه[لبخند][زبان]

سعیده

سلام ممنون از غذا های خوشمزتون بد زحمت پلو هم بذارید[زبان]

سعیده

سلام ممنون از غذا های خوشمزتون بی زحمت پلو هم بذارید[زبان]

طاهره

به به عالیه خانمی دوستش میدارم عزیزم آپم[گل][گل]

000

[خرخون]

رامینا

اگر میخواین مرغ سوخاریتون مثل بیرون خوشمزه بشه از پودر سوخاری الیت استفاده کنید