خورشت لوبیا سبز

مواد لازم:

گوشت                                             250 گرم 

لوبیا سبز                                           400 گرم

پیاز متوسط                                             2عدد

گوجه فرنگی                                           2 عدد

رب گوجه فنگی                        2 قاشق غذاخوری

روغن                                   4 قاشق غذاخوری پر

نمک و  زردچوبه                               به میزان لازم

آبلیمو                                     1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا در یک قابلمه یکی از پیاز ها را خلالی خرد کده و در نصف روغن سرخ کرده و بعد گوشت  را به آن ااضافه می کنیم سپس کمی زرد چوبه به گوشت افزوده و کمی تفت می دهیم بعد درون آن حدود 3 لیوان آب جوش می ریزیم و می گذاریم تا گوشت بپزد در این فاصله  لوبیا سبز را به اندازه های 2 الی 3 سانت خرد کرده و  حدود 10 دقیقه می گذاریم تا بخار پز شود سپس پیاز دومی را نیز مثل قبل با روغن باقی مانده سرخ کرده و لوبیای نیم پز شده را همرا با زرد چوبه داخلپیاز سرخ شده می ریزیم تا کمی تفت بخورد  بعد لوبیا را به گوشت که حالا تقریبا پخته است اضفه می کنیم ونمکش را میزان کرده می گذااریم تا کاملا جا بیفتد در آخر رب را به خورشت اضافه کرده بعد از یکی دو جوش که زد گوجه فرنگیها را که از قبل دو نیم کردیم به آرامی روی خورشت می گذاریم طوری که روی سطح خورشت قرار گیرد و بعد از 5 دقیقه زیر خورشت را خاموش کره و آبلیمو را اضافه می کنیم .

 

 سوال نکات :

  1. علت استفاده از زردچوبه علاوه بر رنگ زیبایی که به خورشت می دهد بوی خوش آن هنگاه سرخ کردن مواد است که باعث می شود بوی لویبا سبز را بگیرد.
  2. این خورشت نباید آب زیادی داشته باشت و تقریبا بایدبه روغن بیفتد.

     3.  این غذا به خاطر داشتن سبزیجاتی مثل لوبیا سبز و گوجه فرنگی از اهمیت                   سلامت غذایی خاصی بر خو ردار است.

                                         سبز  اینهم عکس خورشت از نزدیکتر سبز

   

                                                خوشمزه نوش جان خوشمزه

/ 5 نظر / 30 بازدید
الی گولو

دستت درد نکنه خیلی خوشرنگه من دوست دارم به خاطر اینکه لوبیا سبز کلی خواص مفید داره توی این زندگی ماشینی که ما داریم حتما باید سبزیجات استفاده کنیم.

Maedeh

من سیر خام خیلی دوست ندارم البته چون بهش حساسیت دارم بجاش عصاره سیر استفاده میکنم

ممنون من اولین بتر بود داشتم برای خانمم آشپزی میکردم خانمم بارداره براش این و درست کردم خیلی خوشش اومد گفتم نامردیه ازتون تشکر نکنم واقعن ممنونم ازتون[لبخند]

[گل][قلب]

فرزانه

سلام ممنون اززحمات شما