بَنیه قارچ و سبزیجات

مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه:

شیر..................................................نصف پیمانه

آرد.......................................................یک پیمانه

روغن مایع......................................3 قاق سوپخوری

بیکینگ پودر...................................یک قاق مرباخوری

تخم مرغ .................................................سه عدد

زعفران دم کرده.............................2 قاشق سوپخوری

و نمک البته اگر من به جای اینکه به موادم مثل قارچ بزنم به خمیر اضافه کردم  به میزان لازم

 

طرز تهیه خمیر بنیه:

ابتدا آرد وبیکینگ پودر را مخلوط میکنیم

سپس تخم مرغ را یکی یکی به آرد اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم 

بعد شیر و سپس روعن مایع را اضافه

و در آخر زعفران را اضافه می کنیم من چون بوی زعفران را دوست ندارم به جاش از زردچوبه استفاده کردم

و خوب مخلوط می کنیم تا خمیری شل درحد ماست به دست بیایدو حدود یکساعت می گذاریم تا استراحت کند و عمل بیاید

 

مواد لازم بنیه قارچ و سبزیجات :

قارچ......................................نیم کیلو

فلفل دلمه ای.....................2 عدد متوسط

پیاز ................................2 عدد متوسط

طرز تهیه بنیه قارچ و سبزیجات:

قارچ ها را از قبل شسته و گذاشته ایم تا آبشان کامل خشک شود 

فلفل دلمه ای را حلقه حلقه کرده و می گذاریم تا با کمی آب بپزد

پیاز ها را نیز حلقه حلقه می کنیم

قارچ ها را درون خمیر زده(می ریزیم)

 حالا در یک ظرف گود روغن فراوان می ریزیم و می گذاریم تا داغ شود  و قارچ ها در درون روغن سرخ می کنیم  شعله را کم کرده تا به آرامی سرخ شده و مغز پخت شوند و بعد از سرخ کردن در صافی ریخته تا روغن اضافیشان جدا گردد

برای فلفل و پیاز نیز به همین صورت عمل می کنیم

من خودم پیاز ها را بیشتر پسندیدم 

اینهم بنیه فلفل

و اینهم  بنیه قارچها از نزدیک

سوال  نکات مهم:

  1. این خمیر را برای تمام سبزیجات و گوشت مرغ و ... هم می توانید امتحان کنید
  2. می توانید این خوراک خوشمزه را به همراه نان و گوجه و خیارشور و یا به تنهایی میل کنید
 اینهم عکس با فلش 
/ 10 نظر / 94 بازدید
حقدوست

[گل][افسوس][ناراحت][گل][ناراحت][افسوس][گل] [گل][لبخند] سلام دوست ارجمند [لبخند][گل] [گل][افسوس][ناراحت][گل][ناراحت][افسوس][گل] فرا رسیدن ماه محرم؛ ماه حزن و غم و اندوه اهلبیت؛ ایام شهادت جانگداز امام حسین(ع) و فرزندان و اصحاب باوفایش بر شما تسلیت باد. [ناراحت][ناراحت][ناراحت][ناراحت][ناراحت][ناراحت][ناراحت][ناراحت][ناراحت] ********* [گل] 172 نکته آماری و خواندنی ارزشمند از واقعه کربلا(مطالبی که شاید تاکنون نخوانده‌‌اید)[گل] ********* [گل] کلیپی زیبا از تعویض پرچم حرم امام حسین(ع) [گل] ********* [گل] دلایل مشورت دادن أمیرالمؤمنین(ع) به خلفای غاصب [گل] ********* [ناراحت][ناراحت][ناراحت][ناراحت][ناراحت][ناراحت][ناراحت][ناراحت][ناراحت] احادیث نابی هم در احادیث هفته 203 برای شما عزیز آماده شده است. [گل][افسوس][ناراحت][گل][ناراحت][افسوس][گل] البته اینها بخشی از مطالبی است که در صفحه اول وبلاگ «برای همه مفیده» خواهید خواند. منتظر حضور گرم و صمیمی شما عزیز با نظرات ارزشمندتان هستم. http://bia2mofid.persianblog.ir [گل][افسوس][ناراحت][گل][ناراحت][افسوس][گل]

وفا

ممنون ازدستورخوبت[بغل][ماچ]

سپیده

به به من که خیلی دوست دارم نوش جونتون باشه راستی منم شما رو لینک کردم

site02

گاهي شانس فقط يک بار به آدم رو مياره پس بايد قدرش رو دونست بهترين فرصت زندگي شما براي ثروتمند شدن مجموعه اي بي نظير براي اولين بار در ايران براي کساني که مي خواهند بهتر زندگي کنند و از کمترين وقت و هزينه بيشترين سود را ببرند.براي آگاهي از جزييات بيشتر به لينک زير مراجعه کنيد. http://www.site02.z2z.ir

هایدی!

عالییییییییییییییییییییییی بود سئویل بانو. مدت هاست که دنبال یه دستور خوب برای بنیه ی قارچ بودم. دستت واقعن درد نکنه و اجرت با امام حسین.............. راستی برام دعا کن. روزای سختی دارم........................................

طاهره

سلام عزیزم خوبی؟ امروز من برای مهمونم اینو درست کرده بودم عزیزم بعد از یک ماه اپم خوشحال میشم بیای

maedeh

میدونستید که میتونید به جای زعفرون گرون, از عصاره زعفرون الیت با همون کیفیت استفاده کنید؟! عصاره زعفرون خیلی ارزون تر از خود زعفرونه با همون خصوصیات خود زعفرون فقط اینو هم بگم چون ماده نگهدارش نمکه, دیگه لازم نیست تو غذاتون نمک بریزید یا حواستون به مقدار نمکی که می ریزید باشه

maedeh

میدونستید که میتونید به جای زعفرون گرون, از عصاره زعفرون الیت با همون کیفیت استفاده کنید؟! عصاره زعفرون خیلی ارزون تر از خود زعفرونه با همون خصوصیات خود زعفرون فقط اینو هم بگم چون ماده نگهدارش نمکه, دیگه لازم نیست تو غذاتون نمک بریزید یا حواستون به مقدار نمکی که می ریزید باشه

آینه

مواد اولیه رو سوزوندین. با افتخار هم عکسشو گذاشتین و نوشتین غذای خوشمزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ماشالله اعتماد به نفس. این همه اعتماد به نفس رو من داشتم تا حالا 100 تا رستوران زده بودم!!!!!!!!!!!