ترشی غوره غوره

مواد لازم :

غوره تازه از هر نوع انگوری میشه ولی انگور بی دانه بهتره

سرکه 

نمک

اندازه همه مواد به میزان لازم و متناسب هم است

طرز تهیه :

ابتدا انگورها را شسته و دونه دونه می کنیم 

بعدحبه های غوره را دوباره شسته و می گذاریم کاملا خشک شود و یا خودمان خشک می کنیم

سپس در شیشه ریخته و بعد سرکه یا آبغوره اش  را ریخته و نمکش را میزان می کنیم و در نور آفتاب قرار می دهیم تا غوره غوره عمل آید

 

 

سوال  نکات مهم :

  1. من برای خوشرنگتر شدن از سرکه سفید استفاده کردم و  جلوی نور آفتاب گذاشتم تا قهوه ای خوشرنگ شود وگرنه اختیاری است
  2. نسخه آبغوره ای این ترشی خوشمزه است و عکسش بعدا گذاشته می شود این عکسها مال سالهای قبل است
  3. نوع انگورهای مورد استفاده در اینجا به ترکی آق اوزوم(انگور سفید) هست که فکر کنم همون ریش بابا باشد باز نمی دونم شاید
/ 6 نظر / 389 بازدید
پویا

سلام سئویل جان خیلی اتفاقی با وبت آشنا شدم اگر با تبلیغات موافقی بهم خبر بده حالا اگر هم نخواستی بازم بهم سر بزن وبمو تازه درست کردم متشکر

محب مهدی

سلام گلی.خوبی؟،خوشحالم که برگشتی.بلاگفا ویلاگمو حذف کرده شرمنده اگه میشه وبلاگ هنرهای ما در خانه رو به آشپزی و تزیین البته با تغییر آدرس تغییر بده.ممنونم میشم.موفق باشی گلی

امین

سلام . از وقتی که میام وبلاگت کم کم به پخت و پز دارم علاقه مند میشم . اصن ای تی رو میزارم کنار دنبال اشپزی میرم . هرچند که این عکسهایی هم که میزارید ادمو گرسنه میکنه .