کیک مارمالاد زرد آلو

مواد لازم :

آرد سفید ............................................................2 پیمانه

روغن مایع ............................50 گرم (حدودیک چهارم پیمانه )

کره یا روغن جامد ........................100 گرم (حدود نصف پیمانه)

تخم مرغ ...............................................................3 عدد

شکر ..............................................................نصف پیمانه

مارمالاد زردآلو ..................................................نصف پیمانه

شیر ...............................................................نصف پیمانه

بیکینک پودر ............................................2 قاشق مرباخوری

وانیل ............................................یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

ابتدا روغن مایع و جامد را خوب باهم مخلوط می کنیم سپس شکر را افزوده و خوب هم می زنیم تا کرم رنگ شود

سپس تخم مرغ ها را به همرا وانیل اضافه کرده وهم می زنیم به قدری که رنگش کرمی شود و مایع یکدست شود

بعد مارمالاد را اضافه کرده  و خوب مخلوط می کنیم تا مارمالاد خوب حل شود

حالا شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایع یکنواختی بدست آید

آرد را در یک ظرف خشک با بیکینگ پودر سه بار الک می کنیم و حالا کم کم به مایع مان اضافه می کنیم و آرام آرام هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشود

بعد قالب را چرب کرده در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه می گذاریم تا پخته شود

 سوال  نکات مهم :

  1.  می توانید مارمالاد را خودتان تهیه کنید یا از بیرون که همیشه در دسترس است تهیه کنید
  2. رنگ مارمالاد باید زرد باشد مال من چون فشرده است اینطوری کدر به نظر می رسد
                           
                       
                                این هم وسط کیک مارمالاد مالیدم

/ 3 نظر / 139 بازدید
خانجون

كيك با طعم زردآلو بايد لذيذ باشه. دستت درد نكنه.[ماچ]

hediye

axesh ke ba adam harf mizane bayad khoshmaze bashe [نیشخند]

salam azizam manzore man in bod kheili khob bod dar morede ax ham az ghiyafevo khoshmazegish goftam ba adam harf mizane [پلک][چشمک][ماچ]