شربت آلبالو

مواد لازم:

آلبالو.......................................2 کیلو

شکر........................................2 کیلو

 

طرز تهیه:

ابتدا آلبلوها را شسته و دمشان را می گیریم

بعد با هسته گیر هسته های آلبالو را به شکل زیر می گیریم

سپس درون یک قابلمه متناسب (باید سر قابلمه  کمی خالی باشد تا برای جوشیدن جا باشد و شربت سر نرود) با مقدار آلبالوها یک لایه آلبالو یک لایه شکر می ریزیم تا زمانی که البالو و شکر تمام شود 

بعد به مدت یک روز (24 ساعت) می گذاریم تا بماند و آبش را پس دهد البته این یکی دو ساعت بعد از شکر پاشی هست که کمی آب پس داده

سپس قابلمه را روی اجاق گاز گذاشته و با حرارت متوسط رمی گذاریم تا بجوشد و شربتش به قوام آید در مدت جوشیدن کف روی شربت را باکفگیر بر می داریم و نمی گذاریم تا سر برود

حالا شربت را وارسی ی کنیم تا ببینیم که شربت قوام آمده یا نه به این منظور زود درون یک بشقاب یا نعلبکی کمی از شربت را می ریزیم و صبر می کنیم تا کمی سرد شود و با دست به سرازیر می گیریم اگر به آسانی روان نشد شربت ما آماده است

حالا قابلمه را زمین گذاشته تا کمی ولرم شودسپس از یک صافی رد می کنیم به این صورت که با ملاقه درون صافی می ریزیم تا زمانی که شربت باقی مانده برای مربا کافی باشد تا مربا خشک نشود 

شربت ما آماده است ولی مربا کمی کار دارد که در پست بعدی توضیح می دهم

 

 سوال نکات مهم:

  1. هرگز در درست کردن شربت آلبالو از اب استفاده نکنید چون باعث کدر شدن رنگ آن می شود انگار که درون شربت کمی هم خاک ریخته باشید
  2. به قوام آمدن شربت دقت فرمایید چون اگر بیش از حد بجوشد باعث کدرشدن رنگ آن و  یک رنگ تیرگی به شربت می دهدو هم اینکه شربت شکرک می زند
  3. من از جوهر لیمو در میوه های ترش استفاده نمی کنم شما اگر نگران شکرک زدن شربت و مربایتان هستید می توانید اضافه کنیدچند دقیه به قوام آمدن
  4. من از این مقدار دو لیتر شربت به دست آوردم البته میزان شربت و شکر بستگی به ترشی آلبالو و آبدار بودن آن دارد و همچنین هر چقدر آلبالو ها بزرگ باشد مربا شکیل تر خواهد شد
  5. این مربا به مدت طولانی درون یخچال قابل نگهداری است مثلا خودمن بیش از دوسال نگهشون می دارم
                                                  خوشمزه   گوارای وجود خوشمزه
/ 13 نظر / 125 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آرزو

طاعات و عباداتت قبول باشه عزیزم....خیلی عالیه و خیلی هم میچسبه دلم خواست دست گلت درد نکنه....[قلب]

سپیده

سلام خانومی واقعادستت دردنکنه منم آذری هستم بانگاه کردن به غذاهایی آذربایجانی خاطرات خوشم زنده شدن خیلی ازتون ممنونم یه سوال من چطورمیتونم عکس غذاهاروتووبلاگی که تازه بازکردم قراربدم زیادبلدنیستم ممنون میشم راهنماییم کنی بازم ممنون

سپیده

سلام خانومی واقعادستت دردنکنه منم آذری هستم بانگاه کردن به غذاهایی آذربایجانی خاطرات خوشم زنده شدن خیلی ازتون ممنونم یه سوال من چطورمیتونم عکس غذاهاروتووبلاگی که تازه بازکردم قراربدم زیادبلدنیستم ممنون میشم راهنماییم کنی بازم ممنون

سپیده

سلام خانومی واقعادستت دردنکنه منم آذری هستم بانگاه کردن به غذاهایی آذربایجانی خاطرات خوشم زنده شدن خیلی ازتون ممنونم یه سوال من چطورمیتونم عکس غذاهاروتووبلاگی که تازه بازکردم قراربدم زیادبلدنیستم ممنون میشم راهنماییم کنی بازم ممنون

منا

ببخشید شربت آلبالو ما مال 3سال پیشه و تلخ شده میشه تلخیش رو از بین برد؟؟؟؟؟ ممنون میشم کمک کنید

ژیلا

درود یه سوال داشتم اگه موقع درست کردن شربت و مربای آلبالو شکر کم بریزیم و مربا و شربتمون ترش شد چطور می شه درستش کرد؟ سپاسگزارم

رز

زمان لازم برا تهیه مربا ها چه مقداره؟یعنی چقد رو شعله لازمه بمونن؟

اذري

باسلام .دستتون درد نكنه خيلي جامع وعالي شرح داديد.

ارزو

سلام بر کدبانو سویل و ممنون بابت وبلاگ خوب و دستورات عالی یه سوالی داستم اونم این که چه طوری شربت ته لیوان میمونه و با اب سرد مخلوط نمیشه تا هم نزنیم