کیک سه طبقه

مواد لازم:

کیک اسفنجی ............................در سه اندازه متفاوت

شربت بار ...................................................2 پیمانه

خامه فرم گرفته............................................ یک کیلو

رنگ مجاز خوراکی........................................به دلخواه

 

وسایل مورد نیاز برای تزیین کیک:

قیف خامه زنی و انواع ماسوره

کاردک فلزی و چوبی

صفحه گردان

طرز تهیه:

ابتدا کیک های اسفنجی را در سه اندازه متفاوت می پزیم من در سه قالب به اندازه 25 و 20 و 10 سانتی متری پختم

سپس کیک های اسفنجی را هر کدام جداگانه به دو یا سه قسمت برش می زنیم  آسان ترین راه برش زدن با نخ دندان است که نخ دندان رادرجایی که می خواهیم  برش بزنیم قرار می دهیم و به صورت ضربدری نخ را می کشیم که کیک به طور مساوی برش می خورد

سپس با قاشق یا قلمو روی هریک از قسمتهایی که برش زدیم شربت بار می ریزیم

بعد از کیک بزرگتر شروع می کنیم خامه را روی قسمت داخلی ورقه برش خورده می مالیم

سپس قسمت دیگر روی آن قرار داده و کمی فشار می دهیم تا به قسمت زیرین بچسبد

(از این به بعد عکس ندارم) سپس با کاردک خامه را به قسمتهای بیرونی می مالیم و صاف می کنیم بعد کیک را در ظرف مخصوص قرار داده و دو تا کیک دیگر را نیز به همین صورت خامه مالیده و و برروی کیک بزرگتر به ترتیب قرار می دهیم سپس در ظرفهای کوچکتر خامه فرم گرفته ریخته و یک قطره از رنگهای دلخواه  می ریزیم تا خامه فرم گرفته رنگی به دست آید و اطراف و روی کیک را با ماسوره های دلخواه تزیین می کنیم

 

 

 سوال نکات مهم :

  1. می توانید درون کیک از گردوی خرد شده و موز و یا انواع کمپوت میوه استفاده کنید
  2. به جای شربت بار می توانید از آب کمپوت نیز استفاده کنید
  3. کیک بزرگ من چون خیلی پف کرده بود و هم اینکه زیر دوتا از کیک مانده بود زیاد سه طبقه به نظر نمیاد

 

/ 16 نظر / 227 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آرزو

سلام دوست عزیزم دستت درد نکنه.[گل]

سهیلا

سلام خانومی تزیین کیکت یک شده فقط خط وسط تراشها یه کم ناجورش کرده

ساناز

سلام عزیزم. کیک خیلی قشنگی داری‌. دستت درد نکنه. اما یه خواهش! بخدا من خیلی از سایت ها سر زدم همه گفتن کیک اسفنجی و خامه فرم گرفته. کیک اسفنجی رو بلدم اما تا حالا نتونستم خامه فرم گرفته رو درست کنم. تو رو خدا طرز تهیه شو به من یاد بدین. به خدا در به درشم. اکثر سایتا الکی نوشتن خامه و پودر قند. اما نگفتن چه نوع خامه ای؟ با چند درصد چربی؟ نگفتن تو چه ظرفی؟ شما اگه لطف کنین به من یاد بدین یه عمر دعا گوتون میشم. مرسی. امیدوارم از سایت شما جواب بگیرم.

الهه

خیلی عالین

الهه

خیلی خوب هستن گلم ممنون میشم اگه دستور تهیه انواع دسر مخصوصا دسر موز وکرم های مختلف هم بزارین

الهه

سلم عزیزم من همیشه کیک های خوشمزه ای درست میکنم ولی این روزها مزه ی تلخی میده از هرکی میپرسم میگن شاید وانیل شو اضافه میریزی این صحت داره خیلی دوستت دارم[قلب]

الهه

سلم عزیزم من همیشه کیک های خوشمزه ای درست میکنم ولی این روزها مزه ی تلخی میده از هرکی میپرسم میگن شاید وانیل شو اضافه میریزی این صحت داره خیلی دوستت دارم[قلب]

رزیتا

سلام دوست عزیز ممنون میشم طرز تهیه دلمه برگ مو را برام بذاری خودم بلدم ولی یه جایی خوردم خیلی خوشبو وخوشمزه بود بای

رزیتا

سلام دوست عزیز میشه طرز تهیه دلمه برگ مو رو برام بذاری خودم بلدم ولی یه جای خوردم خیلی خوشبو و خوشمزه بود بای

سحر

وای..چه ترکیب رنگ افتضاحی ی ی ی ی