سوپ مرغ روسی

مواد لازم :( برای 5 نفر )

 

گوشت مرغ چرخکرده.......................................400 گرم

 

هویج رنده شده...............................................400 گرم

 

سیب زمینی ...........................................دو عدد متوسط

 

پیاز ......................................................دو عدد متوسط

 

سیر...............................................................یک حبه

 

پودر سیر..........................................نصف قاشق چایخوری

 

زعفران ......................................یک چهارم قاشق چایخوری

 

ادویه کاری.......................................نصف قاشق چایخوری

 

کره ................................................................40 گرم

 

ورمیشل ..........................................................100گرم

 

برگ بو ..............................................................دو عدد

 

نمک وفلفل و روغن مایع....................................به میزان لازم

 

رب گوجه .............................................یک قاشق غذا خوری

 

آبلیمو ........................................................به میزان دلخواه

 

طرز تهیه :

 

ابتدا پیاز خرد شده ریز را با دو تا سه قاشق روغن مایع تفت میدهیم .و در آخر سیر رنده شده را به آن می افزاییم .

 

هویج رنده شده را هم در کره تفت می دهیم (حداقل به مدت یک ربع ) تاکاملا آب آن کشیده بشه و تغییر رنگ بده ....

 

سیب زمینی را پس از پوست کندن به صورت حبه قندی خرد می کنیم 

حالا یک سوم قابلمه را از اب پر می کنیم و کمی نمک وزعفران ،سیب زمینی خرد شده و یک سوم  هویج را  به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا روی حرارت زیاد بجوشه .

 

مابقی  هویج را به مخلوط گوشت مرغ چرخکرده وپیاز داغ اضافه می کنیم .و ادویه ها را به ان می افزاییم (شامل پودر سیر و زعفران و پودر کاری و نمک وفلفل )و خوب ورزمیدهیم و به صورت کوفته قلقلی درست می کنیم .

 

کوفته قلقلی ها را در ماهیتابه می چینیم و کمی آب جوش به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خودش را بگیره .

 

 سپس انها را به آب در حال جوش اضافه می کنیم .برگ بو و ورمیشل را هم می افزاییم و می گذاریم با حرارت ملایم بجوشه (حدود نیم ساعت) تا ورمیشل پخته بشه ولعاب بیندازه .

 

در آخر نمک سوپ را اندازه می کنیم و رب گوجه وآبلیمو را هم می افزاییم و ده دقیقه بعد سوپ حاضره

 

این سوپ نسبتا غلیظ وکم آبه ........نوش جان

سوال  نکات مهم:

  1. می شه از گوشت گوسفند چرخکرده هم استفاده کرد .
  2. من به جای زعفران از زردچوبه استفاده کردم
برای دیدن اموزش گام به گام و منبع به مطبخ رویا مراجعه کنید
/ 5 نظر / 95 بازدید
اسراء

عجب سوپ خوشمزه ای، یک کاسش رو بفرست اینور واسه شام حسابی می چسبه.[خنده][قلب]

قنادباشی

سلام فکر کنم این سوپ ارزش امتحان کردن رو داشته باشه البته من اینبار سیب زمینی رو می زنم ببینم اون حسی که شما از سیب زمینی تو سوب زیر زبونتون داشتید رو به من هم میده یا نه ممنون از آموزش

Roya

من این سوپ رو خیلی دوست داشتم مخصوصا با چاشنی خوراک با کاری الیت درستش کردم خیلی خوب بود ممنون