دسر پلمبر(polember)

مواد لازم:

خامه................................200 گرم ویا خامه فرم گرفته

تخم مرغ........................................................3 عدد

خلال بادام..............................................نصف پیمانه

خلال پسته...................................یک قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین.............................2 قاشق مرباخوریسر صاف

پودر قند...............................6 قاشق غذاخوری سر صاف

کمپوت آناناس خرد شده..................................یک پیمانه

وانیل......................................یک چهارم قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم سپس زرده را در یک ظرف ریخته و با سه قاشق غذا خوری از پودر قند و وانیل می زنیم تا کاملا سفت و سفید شود بعد خامه را با بقیه پودر قند (3 قاشق غذاخوری باقی مانده) در روی یک ظرف یخ می زنیم تا فرم بگیرد و آنقدر با همزن می زنیم که خط همزن از روی آن محو نشود(یکی از روشهای تهیه خامه فرم گرفته) یا می توانید از خامه فرم گرفته  حاضر نیز استفاده کنیدبعد در ظرفی دیگر سفیده را آنقدر هم زده تا کف کند و اگر ظرف را برگردانیم از ظرف بیرون نریزد و زرده و خامه را باهم مخلوط کرده و کمپوت آناناس و خلال بادام و پسته و سفیده را اضافه کرده مخلوط می کنیم در یک ظرف دیگر پودر ژلاتین را در 3 الی 4 قاشق غذاخوری آب جوش حل کرده و به روش بن ماری می گذاریم تا مایع زلالی بدست آید سپس ژلاتین را به مخلوط قبلی اضافه  می کنیم قالب مورد نظر را کره مالیده و کمی شکر پاشی کرده و مخلوط را درون آن ریخته و درون یخچال به مدت 4 ساعت می گذاریم تا ببندد

 

سوال نکات مهم:

  1. روش بَن ماری یک روش جهت داغ کردن و یا پختن مواد بدون حرارت مستقیم است به این صورت که ظرف آب یا کتری را روی حرارت گذاشته تا آب بجوشد سپس ظرف حاوی مواد را روی ظرف آب یا کتری گذاشته مرتب به هم می زنیم
  2.  خامه حدود  یک پیمانه است اگر از خامه فرم گرفته استفاده می کنید حدود 2 پیمانه استفاده کنید به شرطی که در کل از دو قاشق غذاخوری پودر قند  استفاده کنید
  3. حدود 20 دقیقه قبل از استفاده از دسر را از یخچال خارج کنید نا کمی نرم شود
  4. 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین برابر با 6 ورق ژلاتین می باشد
  5. بهتر است بادام ها تست  داده شده باشد
  6. برای خارج کردن راحت دسر از قالب ابتدا دور قالب را با کارد جدا کرده و یازیر قالب را چند دقیقه در یک ظرف آب گرم قرار دهید
  7. من با سس شکلات و ... تزیین کردم  

 

 

/ 9 نظر / 98 بازدید
وفا

سویل جون دستت دردنکنه خیلی خوشگل شده[قلب]

زهرا

سلام خسته نباشید واقعا کاراتون محشره میشه لطف کنید طرز تهیه خورشت مرغ و زرشک پلو با مرغ (البته نوع دیگش رو اونی که شما اموزش دادید رو دیدم)رو آموزش بدید.ممنون میشم

مامان ائلمان

[گل]سلام. از دستورات غذاییتون خیلی خوشم اومد. خیلی راحت توضیح میدین . با اجازه لینکتون کردم تا کمکی باشین برای آشپزی من.[گل] ساغ اول. سئو.........سئویل.

شادی

دست شما درد نکنه. خیلی خوشمزه باید باشه[قلب]

آرزو

دستت درد نکنه دوست عزیزم[ماچ]

پریسا

خیلی عالی بود .12 آبان تولد پسرمه به من پیشنهاد داده که کیک براش بپزم لطفا سری به وبلاگم می زنید مدل های کیک رو ببینید و نظرتون را راجع درست کردنش بهم بگید ممنون می شودم من اصلا کیک بلد نیستم درست کنم فقط چند بار از این کیکهای آماده یک و یک استفاده کرده ام آیا با آنها می تونم درست کنم یا نه و اندازه قالب را هم بهم بگید ممنون می شوم . منتظرتون هستم[گل]

پریسا

خیلی عالی بود .12 آبان تولد پسرمه به من پیشنهاد داده که کیک براش بپزم لطفا سری به وبلاگم می زنید مدل های کیک رو ببینید و نظرتون را راجع درست کردنش بهم بگید ممنون می شودم من اصلا کیک بلد نیستم درست کنم فقط چند بار از این کیکهای آماده یک و یک استفاده کرده ام آیا با آنها می تونم درست کنم یا نه و اندازه قالب را هم بهم بگید ممنون می شوم . منتظرتون هستم[گل]

عسل

دستتان درد نکند بسیار عالی ...وخوشمزه