کالباس خانگی

تعجب قبل از طرز تهیه بگم که من تو اینترنت خیلی دنبال تهیه کالباس گشتم و متاسفانه باید بگم که همه سایتها از روی هم کپی کرده بودند بدون اینکه منبعش را ذکر کنند حالا نمی دونم کدوم بیچاره ای اولین بار دستورش رو نوشته به همین جهت من برای این منبعی ذکر نمی کنم ناراحت


مواد لازم : ( من به اندازه یک سوم از مواد درست کردم)

گوشت مرغ بدون استخوان .......................................................... 1 کیلو 
سیر ........................................................................................ 3 حبه 
زرده ی تخم مرغ .........................................................................3 عدد 
آرد ............................................................................3 قاشق غذا خوری 
فلفل سیاه .......................................................... نصف قاشق مربا خوری 
نمک ....................................................................... 1 قاشق مربا خوری 
دارچین...........................................................یک سوم قاشق مربا خوری 
زنجبیل............................................................یک پنجم قاشق مربا خوری 
هل ......................................................................نصف قاشق مربا خوری 
میخک ........................................................................ اندازه ی یک عدس 
جوز هندی ..................................................................... اندازه ی 2 عدس 
روغن مایع ...................................................................2 قاشق غذا خوری 


طرز تهیه : 

گوشت مرغ را همراه سیر سه بار چرخ می کنیم

در یک ظرف تمام ادویه ها را باهم خوب مخلوط می کنیم 

آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط می کنیم 

 و ادویه مخلوط شده با آرد ، را الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم

تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم

 روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید

فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت یا تخته آشپزخانه پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم

و به مدت یک ساعت آن را بخار پزمی کنیم  ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم )

بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود

و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم . نکته مهم اینکه  میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد 

 

سوال نکات مهم :

  1.  به جای میخک و جوز هندی می توان از نصف قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود
  2. من از گوشت خالص مرغ استفاده کردم به همین جهت رنگش یک کمی سفیده شده چون شنیدم که تو مال بیرون از مخلوط گوشت قرمز چربی دار هم استفاده می کنند شما اگر خواستید از یک سوم گوشت قرمز استفاده کنید
  3. می توانید در تهیه کالباس مواد را به نسبت کم یا زیاد کنید مثلا من کل مواد را تقسیم بر 3 کردم و تهیه اش کردم
  4. تو اینترنت 3 نوع روش برای تهیه کالباس استفاده کردند که من اگر وقت کردم اون دوتای دیگه را هم تهیه خواهم کرد و نمی دونم روش اصلی کدام است ولی فکر کنم این باشه چون طعمش مثل کالباس بیرون بود
  5. می تونید از قارچ خرد شده یا خلال پسته هم در درون کالباس استفاده کنید یعنی در مرحله آخر قبل از از پیچیدن در فویل خلال را ریخته و کمی ورز داده سپس درون فویل می پیچیم
/ 42 نظر / 220 بازدید
نمایش نظرات قبلی
samaneh

سلام عزیزم دست گلت در نکنه.من یه مدت پیش بنا به همین دلیلی که شما گفتید تصمیم گرفتم خودم تو خونه سوسیس و کالباس و همبرگر درست کنم.درست هم کردم و خیلی عالی شد.فقط یه مساله هست اونم اینه که موقع پخت خمیر سوسیس و کالباس خمیر ازدیاد حجم پیدا میکنه و اگه جا داشته باشه باعث میشه سوسیس یا کالباس بافت منسجمی پیدا نکنه.من سوسیس رو بوسیله چرخ گوشت و قیف مخصوص وارد سلفون خصوص قاشق و چنگال میکنم.اینطوری بعد از پخت بافتش از هم نمیپاشه.موفق باشی

نونوش

ممنون خانومی از این دستور خوبتون منم کالباس خیلی دوست دارم.اما یه سوال دارم پختن مواد غذایی توی فویل برای بدن مضر نیست؟؟؟

راهیل

با سلام و سپاس ازوبلا گ بسیار مفیدتون. می خواستم بدونم باتوجه به مقدارموادکالباس آیامقدارفویل آلومینیوم می تواند کوچکتراز60در1مترهم باشد؟منتظرپاسختون هستم.ممنون

شاهین

دختر من متاسفانه نمی تونه مواد بیرون رو استفاده کنه امشب من اینو ژختم امید وارم خوب از آب در بیاد.ممنون از دستور خوبتون [لبخند]

شاهین

سلام عزیزم فوق العاده شد ممنونم البته نگذاشتن ازش عکس بگیرم ولی بگم عاااااااااااالی شد حتی از مال بیرون هم خوشمزه تر بود .واقعا متشکرم راستی من نان زنجبیلی شما را هم پختم که اون هم دست می از دستورهای دیگتون نداره.مرسی

پروانه ی

سلام ممنون از اموزش جالبتون.من هنوز درست نکردم امروز میخوام درست کنم یه سوال داشتم بجای فویل از سلفون میتونم استفاده کنم؟چون اینجا پیدا نکردم.

elham

http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/homemade2-salami-sausage.html

maedeh

من بخاطر رژیم غذاییم نمیتونم از سیر خام تو غذا استفاده کنم بجاش از عصاره سیر استفاده کردم عالی بود

شادی

ممنون بای وقت وانرزی که می زاری .استفاده کردم از دستورت وظیفه دونستم تشکر کنم.

محمدي

سلام از زحمات شما تشكر ميكنم بعد از اينكه تئ فئيل پيچيديم نيازي نيست كه تو فر بزاريم؟ بايد خام باشه؟