تر حلوای زعفرانی(زفران ترحی)

مواد لازم :

آرد سفید ............................................................۲ لیوان 

شکر..................................................یک و یک چهارم لیوان 

آب..........................................................   یک و نیم لیوان

روغن مایع ..........................................................یک لیوان

گلاب و زعفران........................................... رویهم نصف لیوان

 

طرز تهیه :

شربت حلوا:

 ابتدا شربت رو درست می کنیم . برای اینکار آب و زعفران آبکرده و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا مواد حل شده و چند دقیقه بجوشد .بعد گلاب رو اضافه می کنیم و اجازه می دهیم دو سه دقیقه دیگه هم بجوشد .

 

 آرد رو روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا بوی خامی اون بره . تقریبا"۴۰-۳۰ دقیقه طول می کشد

بهتره از شعله پخش کن استفاده کنید تا حرارت بصورت یکنواخت پخش بشه .

 روغن و کره رو اضافه می کنیم و مجددا" تفت می دیم تا رنگش قهوه ای کمرنگ بشه.

 

 از روی حرارت بر می داریم و شربت رو بهش اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم . اگه آرد بصورت گلوله گلوله و حلواتون شل بود نگران نباشید با هم زدن درست می شه . تقریبا" ۱۰-۵ دقیقه طول می کشه تا حلوا یکدست و سفت بشه .

 

 

اگه بعد از هم زدن حلواتون باز هم شل بود می تونید ۳-۲ دقیقه روی حرارت بذارید تا سفت بشه  که من اینکار رو کردم

 

 

سوال  نکات مهم: 

  1. منظور از لیوان همون لیوان دسته دار معمولی هستش
  2. می توانید از آرد سنگک هم استفاده کنید فرقش اینه که رنگش تیره تر می شه 
  3.  اگه حلوا رو با نان میکادو تزیین می کنید همین مقدار شکر رو استفاده کنید در غیر اینصورت یک لیوان کافیه 
  4.   اگه حلوا رو با نان میکادو تزیینش می کنید سعی کنید نصف لیوان روغن و ۱۰۰ گرم کره استفاده کنید و در غیر اینصورت همین مقدار روغن مایع جواب می ده 
  5. من از زعفران بیشتری استفاده کرد
  6. من چون زیاد از بوی کره خوشم نمیاد نصف روغن مایع و نصف روغن جامد ریختم 
  7. تفاوت این حلوا با حلوای آرد گندم معمولی خودمون فقط در مدت زمان تفت دادن آرد و زعفران است
/ 4 نظر / 2060 بازدید
نرگس

ممنون ازهنرهای زبباتون که دراختیار همه گذاشتین خداخیرتون بده[چشمک]

نرگس

ممنون ازهنرهای زبباتون که دراختیار همه گذاشتین خداخیرتون بده[چشمک]

نرگس

ممنون ازهنرهای زبباتون که دراختیار همه گذاشتین خداخیرتون بده[چشمک]

شیلا

سلام و ممنون از آموزش شما،از نکاتی که نوشتین خیلی استفاده کردم.اگر اجازه بدین یه ترفند هم من تهرانی به شما پیشنهاد کنم:ما آردمونو دوسوم آرد گندم و یک سوم آرد برنج می ریزیم.البته آرد گندم رو کمی تفت می دیم و کمی دیرتر آرد برنج رو می ریزیم چون نرمتره.اما همین مقدار آرد برنج حلوا رو خیای رنم و لطیف می کنه.لطفا امتحانش کنین.[قلب]