کیک ماست (آموزش مصور)

مواد لازم:

آرد                                2 پیمانه

ماست                         یک پیمانه 

شکر                           یک پیمانه

تخم مرغ                          3 عدد

کره یا روغن جامد                 100 گرم (یا نیم پیمانه )

روغن مایع                      50 گرم (یا یک چهارم پیمانه)

وانیل                                یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر                 2 قاشق مرباخوری

 

طزر تهیه:

ابتدا کره نرم شده و روغن مایع را در یک ظرف می ریزیم و خوب هم می زنیم تا به خورد یکدیگر بروند 

بعد شکر را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم 

شکر را آنقدر هم می زنیم تا به رنگ کرم در آید 

بعد تخم مرغها را شکسته و یکی یکی به مایع اضافه کرده و وانیل را اضافه می کنیم

تخم مرغ را خوب با مایع مخلوط کرده و هم می زنیم تا مایعی به شکل زیر به دست آید

حالا ماست را به مایع قبلی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم 

تا به شکل زیر در آید

سپس در یک ظرف خشک آرد را با بکینگ پودر سه بار الک می کنیم 

بعد آرد را کم کم به مایع مان اضافه میکنیم تا گلوله گلوله نشود و آرام آرام هم می زنیم

تا مایع صافی به شکل زیر به دست آید

بعد مایع را در قالب چرب شده می ریزیم ودر فر از قبل گرم شده به مدت 35 دقیقه و طبقه وسط و180 درجه سانتیگراد می گذاریم 

 

 سوال نکات مهم:

  1. اگر قالبتان تفلون نیست یا کاغذ روغنی در دسترس نیست ابتدا قالبتان را چرب کنید بعد آن را خوب آرد پاشی کنید مطمئن باشید کیفیتش از دوتا روش بالا خیلی خوب است
  2. هرگز در فر را هنگام پخت باز نکنید چون باعث خوابیدن پف کیک خواهد شد
  3. از تازه بودن  بکینگ پودر اطمینان حاصل کنید
  4. در زدن مواد کیک از هم زن دستی یا برقی استفاده کنید 
  5. آرد را حتما سه بار الک کنید
  6. تخم مرغ ها نیم ساعت قبل باید به دمای محیط رسیده باشد یعنی نیم ساعت قبل از همزدن از یخچال بیرون بیاورید
  7. ماست نه زیاد شل باشد نه سفت و اگر ترش باشد بهتر است

 

 

                                                          

    

 

 

  

 

/ 35 نظر / 503 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فاطمه

واقعا کیک خوشمزه خوشرنگ با بافت خوبی شد. نحوه آماده سازی اون واقعا اصولی بود بهتون پیشنهاد میکنم مطابق دستور العملی که داده درست کنید واقعا لذت خواهید برد.

فاطمه

سلام :-). منظور شما از پیمانه چی هست؟ چون به نظر باید تخم مرغ ها متناسب با پیمانه باشد.

مریم

سلام دوست عزیز. من امروز این دستور تهیه رو دیدم. میخاستم قبل از اینکه اونو بپزم سایز قالب رو هم بدونم. چون در خوب دراومدن کیک خیلی موثره. ممنون.

ghasedak

عالی بود ممنون[قلب]

سحر

سلا م و خسته نباشید واقعا توضیحاتتون عالی بود من قبلا این کیک با شیر درست کرده بودم ولی کیکم خمیر شده بود و فکرکنم بخاطر کهنگی آردم بوده. اما همین الان با دستورات شما درستش کردم قیافه و عطر و بوی خوبی داره امیدوارم طعمشم عالی باشه ! دستتون درد نکنه [گل][تایید]

سحر

سلا م و خسته نباشید واقعا توضیحاتتون عالی بود من قبلا این کیک با شیر درست کرده بودم ولی کیکم خمیر شده بود و فکرکنم بخاطر کهنگی آردم بوده. اما همین الان با دستورات شما درستش کردم قیافه و عطر و بوی خوبی داره امیدوارم طعمشم عالی باشه ! دستتون درد نکنه [گل][تایید]

مینا

سلام ممنون خیلی عالی بود

مینا

سلام ممنون خیلی عالی بود

نسیم

لاسلام. من کیک رو طبق دستور شما درست کردم .خیلی عالی شد.دخترمم خیلی دوست داشت. بوی تخم مرغ هم نمی داد.البته من کمی هل ساییده شده هم اضافه کردم. باتشکر از شما

سیمین

با سلام و تشکر.من امروز این کیک رو درست کردم و واقعا عالی شد.دستتون درد نکنه