خورشت میزرا قاسمی

خورشت میرزا قاسمی (غذای شمالی و درسته اسمش خورشته ولی ما به عنوان خوراکی با نان مثلا به عنوان عصرانه سرو می کنیم )

مواد لازم :

 بادمجان..................................................... 3 عدد

تخم مرغ..................................................... دو عدد  

 نمک ............................................به مقدار ذائقه تون         

 سیر........................................ یک شاخه حدود 7 حبه 

گوجه فرنگی 2 عدد...................... روغن 2قاشق غذاخوری

زعفران آب شده برای خوشرنگ شده   یک ق چایخوری (من به خاطر بوش حدف کردم)

طرز تهیه:

ابتدا بادمجانها را روی آتش کباب کرده بطوریکه پخته شود برای نترکیدن بادمجانها بهتره چندتا سوراخ کوچک با سوزن در هر بادمجان ایجاد کنید

 

بعدا پوست آن را گرفته (برای راحتی کار بادمجانها را با پوست کباب شده زیر شیر آب سرد می گیریم به راحتی پوستش کنده میشه)

و بعد شکمش را شکاف داده و تخمهای بادمجان را درآورده

و سپس خیلی ریز خردمی کنیم یا له می کنیم پوست گوجه فرنگی رو کنده بعد خرد می کنبم

سیر را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم منتها کم تفت می دهیم چون زیاد تفت داده بشه بوی بدی میده

بعد بادمجانهای خردشده را روی سیر ریخته و باهم تفت می دهیم نمک و فلفل زده باهم قاطی می کنیم (اگر دوست داشتین تخم مرغها رو داخل میزرا قاسمی بپزه تو این مرحله تخم مرغها رو در ظرفی شکسته بهم می زنیم بعد اضافه مایه قبلی کرده وقتی تخم مرغها بسته شد غذا آماده است)

من چون جدا دوست داشتم تخم مرغها را در ظرف دیگر مثل شکل نیمرو کردم

و روی مواد قبلی گذاشتم با مواد دلخواه تزیین کنید من فقط فلفل خوردنی و گوجه داشتم با اونا تزیین کردم

/ 0 نظر / 588 بازدید