کیک زنجبیلی

مواد لازم :

آرد ...............................................2.5 پیمانه

شکر .............................................1.5 پیمانه

زنجبیل ..................................... 1 ق غذاخوری

روغن مایع .............................. یک چهارم پیمانه

ماست......................................... نصف پیمانه

روغن جامد .............................. یک چهارم پیمانه 

تخم مرغ...............................................5 عدد    

بیکینگ پودر ...............................2.5 ق چایخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده

سفیده ها را جداگانه زده

سپس شکر را اضافه خوب زده تا دانه شکر حل شود.

بعد ماست+روغن را می ریزیم

مجددا هم زده.

 

زرده ها را همرا زنجبیل درون مواد ریخته و خوب همزده 

آرد +بیکینگ پودررا الک کرده به  آرامی به مواد می ریزیم

و با لیسک به ارامی هم می زنیم

.نباید زیاد هم بزنیم کیک سفت می شود بعد در قالب چرب شده می ریزیم به ابعاد 26 در 30 من در قالب میان تهی این شکلی ریختم

در فر 160 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 45 دقیقه می پزیم .بعد از سرد شدن برش بزنید

 

/ 8 نظر / 129 بازدید
برلیان

سلام عزیزم کارتون عالیه اگه دوس داشتین به منم سر بزنید

sajjad

pas chera balaiii razmz dareh....[چشمک]

سیمین

سلام با تشکر از رسپی های خوبی که جدیدا گذاشتین...چرا تو مواد اولیه این کیک دوبار نوشتین روغن رو(جامد و مایع)؟! جایگزینی برا روغن جامد هست؟ینی میشه روغن مایع رو بیشتر اضافه کنیم یا بجاش کره بریزیم؟!

مینا

سلام سئویل جان خوبی؟ خیلی وقته نبودی نگرانت بودیم. خوشحالم که دوباره برگشتی.

سیمین

به به حتما درستش میکنم

دندون

سلام عليكم به بنده رمز ميدهيد آيا؟؟؟؟

ایلانا

خخخ فعال بودن که خوبه![نیشخند] خیلی عالی شده ایول[تایید]