لواشک میوه مخلوط

مواد لازم:

انواع میوه شامل زردآلو ,گوجه سبز ,آلبالو و .....

آب

نمک

نایلون مخصوص لواشک

طرز تهیه: 

ابتدا دم آلبالو و هسته زردآلو را میگیریم و بعد همه میوه ها را درون قابلمه مناسبی ریخته و تا نصف قابلمه آب می ریزیم به حدی که میوه ها خوب بپزند اگر آب کم بود دوباره آب بریزید

سپس صبر می کنیم تا محتویات قابلمه خنک شود

بعد درون سبد یا آبکش متناسبی ریخته و بوسیله دست یا قاشق از صافی رد می کنیم و تفاله هاش را دور می ریزیم

بعد نمک را اضافه کرده و هم زده و شوری آن را میزان می کنیم 

سپس درون سینی نایلون انداخته و مواد لواشک را به قطر نیم سانت پهن می کنیم

 

حالا سینی را جلوی آفتاب یا در جایی گرم قرار می دهیم تا خشک شود

بعد به شکلهای مورد دلخواه برش می دهیم

سوال  نکات مهم:

  1. لواشک نباید زیاد غلیظ باشد و در حد ماست شل چون باعث زود خشک شدنش هم می شود اگر غلیظ بود کمی اب قبل از ریختن نمک اضافه کنید
  2. من به خاطر اینکه بچه ها بیشتر مشتری لواشک هستند به شکلهای مختلف برش دادم
  3. اگر نایلون پیدا نکردید از نایلونهایی که برای جلد کردن کتابها ازش استفاده می کردیم استفاده کنید یا سینی را چرب کنید و مایه لواشک را توش بریزید
  4. لواشک من بعد از یک روز خشک شد
  5. اگر لواشک را جلوی آفتاب ی گذارید برای جلوگیری از نشستن گرد و غبار روی لواشک چیزی مثل توری روش بندازید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/ 6 نظر / 314 بازدید
xs

سلام من یکی از عاشقان لواشک هستم چون ایران زندگی نمیکنم هر کدوم از دوستام از هر جایی که لواشک گیر میارن میدن به من ولی با این دستور شاید خودم درست کنم واقعا دست گلتون درد نکنه [گل]

اکرم

اوووخی چه بانمک مرسی

سمانه یانگوم

سلام خانومی دستت درد نکنه.چه خوشگل درستش کردی.لواشک خیلی دوست دارم.هنوزم الو تو بازار هست.ایشالا درست میکنم راستی اپم دوست داشتی بهم سر بزن.خوشحال میشم

از دیار امیرکبیر

سلام و عرض ادب خدا قوت میگم و از این همه ذوق شما تشکر میکنم ایشالاه که همه خانم های ایرانی در آشپزی مثل شما باشند

از دیار امیرکبیر

سلام و عرض ادب خدا قوت میگم و از این همه ذوق شما تشکر میکنم ایشالاه که همه خانم های ایرانی در آشپزی مثل شما باشند

فاطمه زهرا

با سلام و تشکر یک سوال داشتم.من چون روماتیسم دارم و زیاد نمی تونم از مچ دستم استفاده کنم برای تهیه ی لواشک سیب آیا می توانم پس از پختن سیب آن را داخل مخلوطکن بریزم و داخل صافی نریزم؟ممنون از مطالب عالی شما