ترشی کلم قرمز

مواد لازم :

کلم قرمز                 یک عدد کوچک

سیر                               دو حبه

نمک                        به میزا ن لازم

سرکه                      به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا کلم قرمز را شسته و چهار قاچ می کنیم (به دلیل سهولت در خرد کرد ن)بعد آنرا با دست یا رنده خرد می کنیم سپس کلم خرد شده را در یک سبد ریخته وروی آن به اندازه نمک پاشیده و دو الی سه ساعت می گذاریم تا بماندسپس سیررا پوست کنده ودرون ظرف مورد نظر ریخته سپس کلم قرمز را روی سیر ریخته و بعد تا جایی که روی کلم را بگیرد سرکه می ریزیم و بعد نمک ترشی را اندازه کرده و به مدت دو الی سه هفته درون یخچال می گذاریم تا جا بیفتد.

 

سوال نکات:

  1. اندازه خرد کردن کلم بستگی به مورد استفاده آن دارد برای سالاد آن را با رنده ریز خرد میکنیم 
  2. در دستور اصلی ترشی سیر وجود ندارد و لی چون طعم خوشی به ترشی می دهد من استفاده کردم
  3. نمک پاشی کلم به این دلیل است که بوی خاص کلم را بگیرد و آب تلخش خارج شود.

                                              متفکر   آب ترشی کلم قرمز  متفکر

            

                               خوشمزه  عکس ترشی کلم قرمز از نزدیکتر  خوشمزه

/ 6 نظر / 347 بازدید
زینب

سلام برای این ترشی از سرکه سفید باید استفاده کرد یا قرمز؟ یا اینکه اصولا فرقی نمیکنه؟ با تشکر از آموزشهای مفیدتون.

‍‍‍‍ژيلا

با سلام و تبريك عيد نوروز به شما من به اين تري كمي شويد و فلفل دلمهاي اضافه ميكنم كه طعمش خيلي خوب ميشه

هدی

سلام عزیزم یک سوال داشتم بعد از اینکه نمک پاشی کردید تا تلخیش گرفته بشه قبل از ریختن تو شیشه آب کشم می کنید یا نه؟ ممنون

ماهرخ

سلام خیلی عالیه من امروز میخوام ترشی کلم قرمز رو درست کنم و حتما از روش شما استفاده میکنم

بانو

سلام ممنون از زحماتتون خواستم ببينم اگه اين ترشي مدت زيادي بمونه رنگ كلم ها كمرنگ و بي رنگ نميشه ؟!