قارچ پلو

مواد لازم :

برنج .................................... نیم کیلو  (حدود3 پیمانه)

قارچ............................................................نیم کیلو

گوشت.......................300 گرم (حدود 10 تکه خورشتی)

پیاز ................................................... یک عدد کوچک

پیاز چه....................... 250 گرم(حدود 7 شاخه متوسط)

گشنیز خرد شده ..............................2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ..............یک قاشق غذاخوری سر خالی

نمک و فلفل و زردچوبه .............................به میزان لازم

روغن ............................................ 4 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

از چند ساعت قبل  برنج را خیس می کنیم و گوشت خرد شده  را می گذاریم بپزدسپس پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن می گذاریم تا خوب تفت بخورد و سرخ شود

 

سپس قارچ را نیز  خرد کرده و درون پیاز  تفت داده شده می ریزیم و زود زود هم می زنیم تا هم تفت بخورد و هم آب نیندازد

بعد پیازچه را که خرد کرده بودیم را نیز درون مواد قبلی می ریزیم تا پیاز چه هم کمی تفت بخورد

حالا گوشت پخته شده را در یک ظرف جداگانه همراه کمی زردچوبه تفت می دهیم 

بعد گوشت را همراه رب و نمک و فلفل به مواد قبلی تفت داده شده اضافه می کنیم و کمی تفت داده و کنار می گذاریم

تا مواد آماده شده مان به این صورت شود

حالا برنج را آبکش کرده و گشنیز را نیز خرد می کنیم

 در قابلمه ابتدا برنج را می ریزیم سپس مواد آماده شده و بعد گشنیز و همین طور ادامه می دهیم تا برنج و مواد مان تمام شود و روی شعله خیلی کم می گذاریم تا دم بکشد 

 

                بفرمایید غذا حاضره خوشمزه

 

 سوال نکات مهم :

  1. اگر دوست داشتید می توانید به جای پیازچه از فلفل دلمه ای استفاده کنید
  2. از انواع روغنها می توانید استفاده کنید ولی روغن بادام زمینی و ذرت مناسب تر است
  3. اگر دوست داشتید بعد از دم کشیدن پلو کمی روغن همراه با زعفران روی آن میدهیم
  4. اگر خواستید رنگ قارچها تغییر نکند هنگام تفت دادن کمی آبلیمو به قارچ ها اضافه کنید
  5. در هنگام خرید قارچ دقت کنید که قارچ ها تازه باشد و این را می توان  علاوه بر رنگشان از سفت بودن  قارچها و همچنین بسته بودن کلاهک قارچها فهمید
  6. اگر خواستید می توانید قارچ پلو را بدون گوشت نیز بپزید وگوشت را حذف کنید

                                          

                                            قلب  نوش جان  قلب

                     

 

 

/ 5 نظر / 109 بازدید
هایدی!

به به[بغل] این غذا رو اضافه کردم به لیست غذاهایی که مطمئنم همسرم خوشش میاد. سئویل جان نمی دونم بخاطر ذائقه ی آذریمونه یا چی که انقدر من غذاها و آشپزی شما رو دوست دارم. چند تا سؤال داشتم. البته قبل از پرسیدنش ببخش که انقدر در زمینه ی آشپزی مبتدی ام. سؤال اولم یه کمی خنده داره ولی خب چاره ای ندارم از پرسیدنش چون واقعن بلد نیستم و اون اینه که میشه توضیح بدی گوشتو چه جوری بپزم؟ نخند! آخه من تا حالا نپختم[خمیازه] شما با زودپز می پزی؟ اگه با زود پز بپزیم چه جوریه؟ و اگه توی قابلمه بپزیم چه جوری باید بپزیمش؟ سؤال دومم اینه که می شه توی غذای پلو قارچ به جای گوشت خورشی از گوشت چرخ کرده استفاده کنیم؟ سؤال سوم: از کجا باید بدونم که برنجم دم کشیده؟منظورم اینه که وقتی شعله رو کم کردم تا چند دقیقه ی دیگه غذا آماده ست؟ وااااای که چه دختر ناشی ای هستم من! ببخش واسه سؤالای زیادم. برقرار باشی[گل]

aybeniz

سئویل جان واقعا که عالی دستور پخت غذا رو میزاری. کامل و بی نقص. ممنونم ازت.

نازنین

عکس هارو میشه کپی کرد اما من متن میخوام قارچ دوس دارم خـــــــــــــو

نازنین

عکس هارو میشه کپی کرد اما من متن میخوام قارچ دوس دارم خـــــــــــــو

Maedeh

این غذا اصلش باید تند باشه برا همین مایه این پلو رو بهتره با چاشنی خوراک با کاری تهیه کنید