مربای هلو

مواد لازم:

هلو رسیده..............................................2 کیلو

شکر.............................................حدود یک کیلو

جوهر لیمو.............................نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

اول از همه هلو ها راشسته و پوست کنده و از وسط نصف یا چهار قاچ می کنیم البته اگر هلو هایتان بزرگ بود می توانید قالب بزنید

بعد در یک ظرف لایه لایه شکر و هلو را بریزد تا زمانی که روی هلو ها با شکر پوشانده شود و می گذاریم حدود 4 الی 5 ساعت تا هلو آب بیندازد و شکر ها آب شود البته در دمای محیط

بعد از 4 ساعت اینطوری می شود

حالا درون قابلمه ریخته و می گذاریم روی حرارت تا جوشیده و شربتش به قوام آید

حالا در مرحله آخر کمی جوهر لیمو را در آب مربا حل کرده و درون مربا می ریزم 

بعد از این که چند جوش زد مربای ما آماده است

از این مربا شربت زیادی به دست می آید و چون عطر خوبی دارد می توانید کمی از شربت آن را برداشته و کمی جوشانده و شربت هلو داشته باشد که خوش عطر است

مربای هلو از نزدیک

 

سوال  نکات مهم:

  1. چون عطر و بوی هلو فوق العاده است نیازی به اضافه کردن اسانس نیست
  2. جوهر لیمو در اینجا برای دو منظور استفاده می شود هم برای جلوگیری از شکرک زدن و هم برای دادن طعم ترشبه مربا که طعمش با شیرینی مربا عالی میشه
  3. مقدار شکر را به این دلیل حدود نوشتم که معیار همان لایه  لایه ریختن شکر است و تا زمانی که روی هلو ها پوشیده شود

 

 

/ 4 نظر / 1041 بازدید
اسراء

سلاااااااااااااااام سئویل جان تا حالا مربای هلو نخوردم ولی مطمئنم خیلی خوشمزه است، منم که عاشق هلو[زبان] مرسی عزیز

ستاره

سلام دوست عزیز به نام سوئیل (دختره یا پسر [نیشخند]) من مدتیه کیک اسفنجی درست میکردم یا بو گند تخم مرغ میداد یا بد طعم میشد یا پف نمیکرد یا سفت میشد خلاصه امروز از دست پخت شما نگریستم ... آقا دمت گرم خیلی خشومزه شد بسیار بسیار سپاس گذارم ... اگر کیک جدید داری بگو ......... [بغل] البته غیر اون کیک ماست اینا آخه اونا مثل همین کیک کشمیشی خودمون .... ولی خب نمیدونم طعمش میفرقه یا نه ؟! [ابله]

سلیمانی

وااااااااااااااااااای!واقعا دستتون درد نکنه،خیلی واضح،صریح و روان نوشتید.عکساتون هم که دیگه یه طرف،بیشتر جدابو مورد پسندش کرده!برای همه سنین قابل فهمه.....مررررررررررررررررسی[چشمک][لبخند]

فامه

سلام. دستتون درد نکنه واقعا. راستش من یه سوال در حد کلاس اول ابتدایی دارم چون آشپزی خودمم در همین حده[خجالت]این جوهر لیمو که گفتید رو از کجا میتونم تهیه کنمو اصلا چی هست؟![ابرو][زبان][خنده]خب دفعه اولمه [لبخند]بازم ممنون