کنسرو برگ مو و انواع روش های نگهداری برگ مو

 

 تعجبخشک کردن برگ مو:

در این روش برگهای تازه وبزرگ مو را شسته و دسته بندی کرده و به وسیله یک سوزن نخ را از برگها رد کرده و از طرف دیگر در می آوریم و دو طرف نخ را به همگره می زنیم و از یک جای مناسب زیر نور آفتاب آویزان می کنیم باید مواظب باشیم که گرد وخاک روی برگها ننشیند و چند روزی صبر می کنیم تا برگها خشک شوند بعد برگها را دریک جای مناسب نگهداری میکنیم که نه رطوبت داشته باشد و نه برگها خرد شوند چون در حالت خشک, شکننده هستند و زمان مصرف , چند ساعت قبل از تهیه دلمه, برگها را در یک ظرف بزرگ آب ولرم خیس می کنم .این روش خیلی قدیمی است

 

 نیشخندنگهداری برگها در آب نمک:

در این روش آب را جوش آورده و نمک را در آن می ریزیم و چند جوش که زد شعله را خاموش کرده و می گذاریم تا آب نمک خنک شود بعد برگهای شسته شده ودسته بندی شده را درظرف مخصوص ریخته و رویشان آب نمک می ریزیم تا زمانی که روی برگها  را بگیرد. هنگام مصرف چند ساعت قبل برگها را در آب را معمولی می اندازیم تا شوریش گرفته شود اخیرا هم  برگها را  به صورت رولتی می پیچند و در یک بطری نوشابه (1.5لیتری ) می اندازند و رویش آب نمک می ریزند به خاطر اینکه هر چه درب ظرف تنگتر باشه نفوذ هوا کمتره و جلوی فاسد شدن برگها را می گیره و هنگام مصرف بطری را با چاقو بریده و برگها را از داخلش در می آوریم

 سبزنگهداری در بطری نوشابه:

در این روش یک بطری خشک نوشابه را انتخاب کرده و برگها را به صورت رولتی پیچیده و داخل بطری می اندازیم تا پرشدن بطری اینکار را انجام می دهیم بعد درب بطری را بسته و در یک جای سرد مثل یخچال نگهداری می کنیم مزیت این روش استفاده نکردن از نمک است این روش اخیرا استفاده می شود.

هورانگهداری برگ مو در فریزر :

بعد از اینکه برگ موها را شسته و خشک کردید دسته دسته کرده و داخل کیسه فریزر یا ظرف هم اندازه برگها گذاشته و درون فریزر نگهداری کنیدبهتر است درون ظرفهای مخصوص فریزر گذاشته تا بعد از اینکه یخ زد نشکند و خرد نشوند و هم اینکه قبل از مصرف  از فریزر در آورده و دست نمی زنیم تا یخشان باز شود و نرم گردد

لبخند کنسرو برگ مو:

این روش بهترین روش نگهداری برگ مو است و مزیتش اینه که در هر دمایی به مدت طولانی نگهداری می شود

مواد لازم:

برگ تازه و بزرگ مو            به تعداد دلخواه       

نمک                                کمی

آب                                 به میزان لازم

شیشه مخصوص کنسرو     به تعداد لازم

 

طرز تهیه:

ابتدابرگها را شسته و چند چند دسته می کنیم بعد برگها را مثل رولت می پیچیم و داخل شیه می گذاریم تا زمانی که شیشه پرشود و پیچیدن برگها به این خاطره که در شیشه بتوانیم برگهای زیادی جا بدهیم بعد اب را جوشانده و نمک را ریخته و خنک کرده و روی برگها می ریزیم تا شیشه ها پر شود و درب شیشه ها را می بندیم بعد در یک قابلمه بزرگ که پر از آب کردیم و آب را به جوش آوردیم شیشه ها را قرار میدهیم و به مدت 15 دقیقه شیشه های محتوی برگها را می جوشانیم سپس  شیشه ها را از داخل قابلمه در آورده و می گذاریم تا سرد شوند بعد در جای دلخواه و در هر دمای به مدت خیلی طولانی نگه می داریم

 سوال نکات مهم:

  1. منظور از شیشه مخصوص اینه که شیشه نه شکستگی داشته باشد و نه ترکیدگی و همچنین درب شیشه فلزی باشدو درب هم نه زنگ زدگی داشته باشد و نه خراشیدگی کاملا سالم باشد من از شیشه های سس و مربا اسفاده کردم.
  2. ارتفاع قابلمه باید به گونه ای باشد که هنگام قرار دادن شیشه ها در قابلمه, آب روی درب شیشه ها را بگیرد
  3. نمک استفاده شده در کنسرو خیلی کم است به حدی که وقتی آب را چشیدیم نمک آن احساس شود
  4. دمای شیشه ها باید معمولی باشد اگر خیلی سرد باشد هنگام گذاشتن در آب جوش شیشه ها می ترکند
  5. برگهای استفاده شده بهتره تازه و بزرگ و از نوع برگ انگور کشمشی باشد و همچنین رنگ برگ سبز روشن باشد

                         عینک اینهم برگهای مو که از شیشه کنسرو در آورده شده است عینک

 

/ 13 نظر / 3549 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مریم

خانوم سئویل من نمیدونم شما اهل کدوم شهرید.من چون تا حالا درس میخوندم اشپزی نمیکردم حالا هم که ازدواج کردم دنبال یه همچین سایتی میگشتم که مطالبش برام ساده وقابل هضم باشه که بتونم راحت یاد بگیرم و دوباره ممنون از سایتتون

درخندک

دوست گرامی سلام یک هم وطن به کمک فکری شما نیاز دارد طرح کورش برای کاهش آلودگی هوا

یاس

مرسی[گل]

هلینا وحدت

خوب بود ممنون

الناز

سلام.دست شما درد نکنه.من خیلی دنبال این مطلب بودم.سوالم اینه که این کنسرو تا چه مدت بیرون یخچال می تونه نگهداری بشه؟ چون یخچال من کوچیکه و جا کم داره. ساق اولون همشهری

مرضیه

خیلی ممنون از راهنماییتان در مورد نگداری برک مو[قلب][گل][گل][گل]

فاطمه

استفاده کردم، ممنون

استفاده کردم ممنون

فائزه

سلام من ازطرف مادرم نظرمیدم خیلی ممنون از راهنماییتون