حلوای شیر

  مواد لازم :

شیر .........................................................یک پیمانه

آرد ترجیحا سفید باشد .................................یک پیمانه

آب ............................................................یک پیمانه

شکر ...........................................................یک پیمانه

روغن مایع ..................................................نصف پیمانه

زعفران دم کرده ....................................2 قاشق غذاخوری

گلاب ....................................................یک چهارم پیمانه

 

طرز تهیه :

ابتدا شکر را همراه آب می گذاریم تا بجوشد بعد زعفران و گلاب را اضافه کرده و کنار می گذاریم  

بعد در یک تابه نچسب روغن و آرد را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا زمانی آرد و روغن کمی گرم شود

بعد شیر را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا شیر به خورد آرد برود و همزدن را ادامه می دهیم تا زمانی که مایع مان یکدست شود و سفت شود که مال من حدود 15 دقیقه طول کشید 

در مرحله آخر شیره را به مخلوط بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شیره به خورد مواد مان برود و سفت شودبعد از روی حرارت بر می داریم 

بعد به دلخواه تزیین می کنیم من با دست به شکل پاپیون در آوردم  یا در قسمت پایین که با قاشق تزیینش کردم 

 

 سوال نکا ت مهم :

  1. می توانید به جای گلاب از پودر هل یا عرقش استفاده کنید
  2. مواظب باشید که حلوای تان ته نگیرد و برای اینکار تند تند هم بزنید
  3. من این حلوا رو از وبلاگ آشپزی رنگین خانم منصوره کتابی یاد گرفتم البته یک کم توش دست بردم 
                       
                                   قلب   اینهم یک تزیین ساده دیگه  قلب
/ 9 نظر / 66 بازدید
آرزو

عالیییییییییییییییییییییی[گل][گل][گل]

ریحانه

سلام دوست هنرمند.طاعات قبول به به عالیه من تا حالا حلوای شیر درست نکردم.ممنون از راهنماییهات خسته نباشی. عزیزم خوشحال میشم به من هم سر بزنی. با تبادل لینک موافقی؟

مامان روژین

سلام سئویل جان من برای بار دوم حلوای شیر رو از دستور پختتون درست کردم ولی این بار زعفرانشو بیشتر کردم خیلییییییییییی خوب شد هم طعمش و هم رنگش عالی بود واقعا دستت درد نکنه.

مامان روژین

راستی سئویل جان یادم رفت بگم که عدس پلو رو هم از روی سایتت درست کردم پر دردسر بود ولی خوب شد بازهم دستت درد نکنه

سعیده

واقعا مطالبتون عالیه[گل]

سعیده

واقعا مطالبتون عالیه[گل]

رها

سلام عزیزم.من درست کردم ولی اخرسر اردم یه دست نشد همش گلوله گلوله ریز ریز بوذ..چرااااااااااااااااااااااا؟؟

مامان روژین

سلام سئویل جان خوبی؟ مدتیه به سایتت سر نزدم چون موقعه امتحانتم بود دوباره برگشتم از مطالب مفیدت استفاده کنم , از ته دلم برایت آرزوی موفقیت میکنم و از مطالب خوبت کمال تشکر را دارم .

sara

سلام خسته نباشیددد . من این حلوا رو از روی دستور خانم کتابی درست کردم اما برای منم گلوله شد و روعن پس داد خیلییییییییی. اخرشم سفت شد گریههههههه . می شه بگید کجا ممکنه ایراد داشته باشه ؟ حرارت زیاد باعثش می شه ؟؟احساس می کنم حرارتش زیاد بود یه جور تفت داده شد