کرم مجلسی سه رنگ

مواد لازم:

شیر.......................................... یک لیتر

آرد...............................................نصف پیمانه

نشاسته..............................یک قاشق چایخوری

آب..................................................دو پیمانه

کره .................................................100 گرم

تخم مرغ..............................................2 عدد

وانیل ................................................مقداری

شکر........................................یک و نیم پیمانه

گردو ،کاکائو و زعفران ................... به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

ابتدا شیر را درون قابلمه ریخته و روی حرارت خیلی کم می گذاریم تا بجوشد

در قابلمه دیگری آب را ریخته

بعد کم کم آرد و نشاسته را اضافه کرده و هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود

بعد وانیل را اضافه کرده و تخم مرغ را نیز اضافه کرده و هم می زنیم

سپس شکر را اضافه کرده و دوباره خوب هم می زنیم

بعد مواد مخلوط شده  را به شیر اضافه می کنیم و خوب هم زده تا همه مواد یکدست شود

بعد روی حرارت گذاشته تا مانند فرنی شود البته کمی سفت تر از فرنی

بعد از روی اجاق برداشته و سپس گردوی نیم کوب شده و کره را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کره با حرارت مواد آب شود

 

بعد مواد را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده بعدبه یک قسمت زعفران و به یک قسمت پودر کاکائو و قسمت دیگر را سفید نگه می داریم 

سپس قالب مورد نظر را با کره چرب کرده و شکرپاشی کرده و بعد به دلخواه از هر سه رنگ به ترتیب درون قالب ریخته و سپس داخل یخچال می گذاریم و چند ساعتی می گذاریم تا خوب ببندد مثل ژله 

البته میشه بدون ترکیب و تکی هم درست کرد من با ترافل و اسمارتیز تزیین کردم و یا در قالب های شکل دار ریخت که توی همه قالبها امتحان کردم 

این هم سفید تک

اینهم مخلوط سفید و زعفرانی به صورت قاطی شده و در هم

اینهم کاکائویی جداگانه

 

 

 اینهم لایه ها از نمای نزدیکتر

 

 

سوال نکات مهم:

  1. این کرم مثل ژله خیلی زود میبنده و علاوه بر اون جلوی حرارت مقاومه و بدون یخچال هم قابل نگهداری هست ولی خنکش خوشمزه تر هست
  2. می توانید این کرم را بدون رنگ هم درست کنید یا از رنگهای خوراکی ژله ای استفاده کنیدو به رنگ دلخواهتان در بیاورید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/ 18 نظر / 179 بازدید
نمایش نظرات قبلی
یمنا

عالی[تایید]

سما

سلام خانومی واقعا ممنون از سایت خوبت من که واقعا لذت میبرم هر وقت میام مخصوصا که همه مراحل رو تصویری میگزاری برامون دعا میکنم هر روز موفق تر باشی

سما

سلام خانومی واقعا ممنون از سایت خوبت من که واقعا لذت میبرم هر وقت میام مخصوصا که همه مراحل رو تصویری میگزاری برامون دعا میکنم هر روز موفق تر باشی

صالی

سلام خانومی ممنون از سایت بسیار خوبت. شما تبریزی هستین؟ اگه آره خانواده پدری منم تبریزین؟ منظورتان از پیمانه در این دستور همون لیوان دسته دار فرانسویه؟ تو همه دستورای وبلاگ منظورتون از پیمانه لیوان دسته داره؟ لازمه برای اینکه از قالب دربیاد تو آب گرم بذاریم یا نه؟ ممنونم

سرگل

سلام ميشه تو این دسر کره نریزیم یا بجاش روغن بریزیم؟

سرگل

سلام ميشه تو این دسر کره نریزیم یا بجاش روغن بریزیم؟

تواسمم وچیکارداری

عکسش عالی بود توضیحاتش هم عالی و بود

تواسمم وچیکارداری

عکسش عالی بود توضیحاتش هم عالی و بود

تواسمم وچیکارداری

عکسش عالی بود توضیحاتش هم عالی و بود

تواسمم وچیکارداری

سلام توضیحات که خیلی خوب بودهنوزدرست نکردیم مطمئن هستم که خوب باشدضاهرش خوبه باطلش ونمیدونم من نمیتونم شکلک هارا اینجابزارم تازشم من نویسنده هستم