کرم موز

مواد لازم:

موز...............................................4 عدد متوسط

پودر ژلاتین ..................1.5 قاشق سوپخوری سر پر

شیر ......................................................2 پیمانه

شکر..................................................نصف پیمانه

خامه.....................................................یک پیمانه

وانیل.......................................نصف قاشق چایخوری

نسکافه...................................یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

ژلاتین را به همراه یک چهارم آب معمولی به روش بن ماری حل می کنیم تا شفاف شود

 شیر و شکر را روی حرارت گذاشته تا داغ شود بعد از حل شدن شکر از روی حرارت بر می داریم

ژلاتین را که کمی خنک شده است به مایه شیر خنک شده کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم

 

کمی از شیر را با نسکافه مخلوط می کنیم

 بعد به همراه وانیل به مایه شیر اضافه کرده و کنار می گذاریم تا سرد شود

 خامه را کمی هم می زنیم تا کمی فرم بگیرد

 سپس به شیر اضافه کرده و مخلوط می کنیم

تا این شکلی بشه

 موز را نگینی خرد می کنیم

و سپس موز را روی مواد مخلوط ریخته در حد مخطو شدن به هم می زنیم مایه را درون قالب ریخته در یخچال قرار می دهیم به مدت 8 الی 9 ساعت تا کاملا بسته شود

                                               خوشمزه اینهم از بافت نرم کرم خوشمزه

 

سوال  نکات مهم :

  1. برای خارج کردن کرم از قالب ابتدا دور آنرا بوسیله کارد جدا کرده و به مدت 30 ثانیه درون آب گرم قرار دهید
  2. منظور از خامه همون خامه صورتی صبحانه است
/ 12 نظر / 233 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ضیافت

سلام عزیزم خیلی عالیه دستتون درد نکنه

ضیافت

سلام عزیزم خیلی عالیه دستتون درد نکنه

ضیافت

سلام عزیزم خیلی عالیه دستتون درد نکنه

000

[قلب]خوشمزه است ممنون

آرزو

به به من عاشق موزم حتما اینو درست میکنم ممنون...[قلب]

اسراء

سلام سئویل جان خوبی...وااااااااااای که من کرم موز رو خیلی دوست دارم، یعنی کلا هر چیزی که با موز باشه من طالبشم.. [زبان]

صفیه

واقعا از دسرتون خوشم اومد از این خلاقیتی که به کار بردین امید وارم مال منم درست از اب در بیاد میخواستم بپرسم که به جای نسکافه در دسر موز میشه یه چیز دیگه استفاده کرد. بعد اینکه کیک هایی که من میپزم از قالباش درست در نمیاد چیکار کنم راهنماییم کنین ممنون

صفیه

واقعا از دسرتون خوشم اومد از این خلاقیتی که به کار بردین امید وارم مال منم درست از اب در بیاد میخواستم بپرسم که به جای نسکافه در دسر موز میشه یه چیز دیگه استفاده کرد. بعد اینکه کیک هایی که من میپزم از قالباش درست در نمیاد چیکار کنم راهنماییم کنین ممنون

فاطمه

من بارها این دسر رو درست کردم هردفعه عالی میشه بی نهایت ممنونم

نیلوفر

سلام از آموزشهای دقیق و زیباتون خیلی ممنونم.من برای اولین بار دیروز. با کمک شما دسردرست کردم(دسر بیسکویتی),حالا واسه جمعه که مهمون دارم میخوام این دسرودرست کنم.فقط یه سوال؟میشه تو این دسر بجای ژلاتین از پودر ژله موز استفاده کنم؟چه مقدار؟.لطف میکنید اگه جوابمو بدید.ممنون