خاگینه موز

مواد لازم:

موز.................................................دو عدد

تخم مرغ...........................................دو عدد

ماست ..............................دو قاشق غذاخوری

آرد......................................دو قاشق غذاخوری

بکینگ پودر.........................یک قاشق مرباخوری

شکر................................................یک پیمانه

آب ..................................................یک پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا موز را له کرده به شکل پوره در می آوریم

سپس تخم مرغ ها را دریک ظرف شکسته و کمی هم می زنیم

بعدماست را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم

در مرحله بعد موز و بکینک پودر را اضافه کرده و هم زده تا یکدست شود

در آخر آرد را روی مواد ریخته و با قاشق خوب قاطی می کنیم تا مایع مان یکدست شود

در تابه کوچکی روغن را داغ کرده بعد مایع را به یکباره و یا با قاشق توی تابه ریخته و درب آن را گذاشته تا یک طرف آن سرخ شود بعد از اینکه یک طرفش سرخ شد طرف دیگر را برمی گردانیم تا آن طرف هم سرخ شود

در این فاصله شکر و آب را باهم مخلوط کرده و روی شعله گذاشته تاجوشیده و شربت مان حاضر شودحالا با چاقو و یا قالب مورد نظر خاگینه را قالب می زنیم و در تابه ریخته و شربت را روی آن می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا شربت به خورد شیرینی برود

 

 سوال نکات مهم:

  1. استفاده از بکینگ پودر فقط برای پف کردن است و اگر ماست ترش باشد می توانید حذف کنید من استفاده نکردم
  2. به جای سرخ کردن در تابه با روغن می توانید از فر برای سرخ کردن خاگینه استفاده کنید
  3. این خاگینه طعم  و بوی دسر موز سرخ کرده را می دهد

 

 

 

/ 4 نظر / 102 بازدید
آرزو

خوب چیزی درست کردی چون عاشق موزم.دستت درد نکنه[قلب]

فرح

وبلاگ بسیار زییبایی دارید واقعا لذت بردم از حسن سلیقه شما و زحمتی که بابت پخت و تزئین غذا ها کشیدید بسیار متشکرم

نعیمه

سلام این خاگینه موز عالی بود دستتون درد نکنه میشه طرز تهیه خاگینه اسفناج و سیب رو هم بزارید. ممنون میشم

اکسیر

درستش سویل هست Sevil