سوپ جوپرک فوری

مواد لازم:

هویج نگینی شده..................................................یک پیمانه

جوپرک..............................................................نصف پیمانه

روغن مایع....................................................یک سوم پیمانه

زرشک......................................................2 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده........................................2 قاشق غذاخوری

آب مرغ.................................................................6 پیمانه

رب گوجه فرنگی .........................................2 قاشق غذاخوری

رشته فرنگی (ورمیشل)...................................یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل قرمز و آبلیمو......................................به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا هویج و جوپرک و روغن مایع را درون قابلمه می ریزیم و بعد آب مرغ و نمک را روی آن می ریزیم و می گذاریم تا بپزد البته در قابلمه را کامل نذارید چون سریز می شود و یه کمی درش رو باز بذارید

 

 بعد از اینکه هویج و جوپرک پخت رشته فرنگی را اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد و به سوپ کمی لعاب بدهد ولی مواظب هستیم  رشته ها وا نرود


سپس رب و بعد نمک و فلفلش را میزان کرده و بعدجعفری وسپس  زرشک و در آخر آبلیمو را اضافه کرده و سپس غلظتش را اندازه کرده و حرارت گاز را خاموش می کنیم 

  

 

 

سوال نکات مهم:

  1. می توانید به جای آب مرغ سه عدد قرص سوپ را درون 6 لیوان آب جوش حل کرده و درون سوپ بریزید فقط نمک لازم نیست اضافه کنید و این مقدار نمک برای سوپ کافی است
  2. من به جای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسه (همونی که همه تو خونه داریم)استفاده کردم
  3. هویج من قبلا بخارپز شده بود به همین جهت وقت خیلی کمی برای پختش صرف شد
  4. من از 2 قاشق آبلیمو استفاده کردم
  5. من از سه عدد قرص سوپ به جای آب مرغ استفاده کردم و کلا نمک به سوپ  نزدم

 

/ 14 نظر / 1955 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ماریا

سلام بسیار عالی وخوشمزه بود ممنونم

ندا

خيليي خوشم امد دستت درد نكنه

کار جالبی انجام میدید، تقریبا میشه گفت وبلاگتون برای آموزش به کسایی که حتی ممکنه یه نوع از غذا رو ندیده باشند هم بسیار مفیده و قابل یاد گرفتن، آفرین. امیدوارم همیشه موفق باشید. فقط یه نکته ای خواستم خدمتتون عرض کنم اینکه توی قسمت اشپزی ابتکاری نوشتید این دستور ابتکاری و مخصوص خودتون هست رو ، اغراق می فرمائید. اینها یه سری دستور و یا گاهی فوت و فن اشپزی هست که نسل اندر نسل میگرده البته شما همت کردید و در این وبلاگ یادداشت می کنید و به اسم خودتون هم می تونید بگید ثبت بشه، باز هم ممنون از هنر فوق العاده تون که به اشتراک میگذارید.

یبل

سلام میشه پیمانه های لازم برای یک کاسه سوپخوری مهمانی رو بگید.از اون کاسه بزرگهارو میگم.پیمانه ها پخته و نپختش باشه.مرسی

3p10s

من الان میخام این سوپو درست کنم ایشالا که همسرم بپسنده چون هر غذایی به مزاجش سازگار نیست.به نظر خودم که میتونه خوشمزه باشه

3p10s

من الان میخام این سوپو درست کنم ایشالا که همسرم بپسنده چون هر غذایی به مزاجش سازگار نیست.به نظر خودم که میتونه خوشمزه باشه

maryam

سلام من درست کردم اینقدر خوب و خوشمزه و عالی بود که دلم نیومد نگم واقعا دستت درد نکنه بی نظیر بود تازه من تو قابلمه تفلون و روی اجاق درست کردم اگه بره تو فر فکر کنم کیکم بعد از پخت کارش به خنک شدن نکشه داغ داغ خورده بشه

طهورا

سلام خیلی عالی بود.ممنون فقط به نظر من اگه کمی پیاز داغ هم توش بریزیم بهتر هم میشه[لبخند]

ساناز

وای به به دهنم آب افتااااد

عنایت

سلام وب پربازدیدی دارید خداقوت اگه ممکن هست لینک مارو به صدر لیست دوستاتون بیارید اجرکم عندالله "من هنوز منتظرم" اجرکم الی الله