موس زردآلو

مواد لازم:

پوره زردآلو .......................................یک پیمانه

آب.................................................یک پیمانه

پودر شکر.......................................نصف پیمانه

پودر ژلاتین .............................2 قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته...............................نصف پیمانه

 

طرز تهیه:

ابتدا به روش بن ماری پودر ژلاتین و یک چهارم پیمانه از آب را حل می گکنیم تا شفاف شودو می گذاریم کمی خنک شود

پودر شکر و مابقی آب را مخلوط کرده تا پودر شکر کاملا حل شود

بعد پوره زردآلو را به مخلوط شکر اضافه کرده و خامه را روی مواد ریخته و مخلوط می کنیم و سپس ژلاتین را اضافه کرده و مخلوط می کنیم 

مایه آماده شده را درون قالب یا ظروف یک نفره ریخته در یخچال قرار می دهیم تا بسته شود سپس به دلخواه یا با خامه و میوه و چند برگ نعناع تزیین می کنیم

یا در درون زردآلوهایی که هسته اش را خارج کردیم ریخته به صورت لقمه ای مصرف می کنیم

سوال  نکات مهم :

  1. برای پوره کردن زردآلو بهتر است پوست نازک زردآلو ها را جدا کرده و در مخلوط کن پوره کنید
  2. می توانید برای تهیه پودر شکر شکر را آسیاب کنید
/ 14 نظر / 164 بازدید
نمایش نظرات قبلی
negin

به به چه خوشمزههههههههههه

سارا

سلام و با تشكر از زحماتتون و دستورات عاليتون من از كيك برنج لهستاني خيلي خوشم اومده خواستم خواهش كنم اگه براتون مقدوره ايندفعه خودتون دست كرديد عكس مرحله مرحله شو بزاريد باتشكر مجدد

سارا

سلام و با تشكر از زحماتتون و دستورات عاليتون من از كيك برنج لهستاني خيلي خوشم اومده خواستم خواهش كنم اگه براتون مقدوره ايندفعه خودتون دست كرديد عكس مرحله مرحله شو بزاريد باتشكر مجدد

نازی

سویل جان عالیه. میشه با شیره انگور آموزشهایی داشته باشید؟ممنون.

پردیس

با سلام. دوست عزیز مطالب و اطلاعات اشپزی پردیس به سایت زیر انتقال داده شده است . خوشحال میشم که با نام هنرکده پردیس لینک کنید. ( وب سایت شما همچنان با افتخار در لینک وبلاگ ما قرار دارد) منتظر حضور سبز شما هستیم. . www.pardis-cooking20.blogfa.com

ضیافت

سلام دوست عزیزم بسیار عالی شده ممنون

طاهره

سلام خانم گل آپم بدو بیا [قلب]

هانی شف

عاشق زردآلو و عطرشم...مرسی خانومی..عالی بود

asal

سلام..خسته نباشید..متاسفانه تزیین غذاهاتون خیلی بده...و 1 بخش مهمی از غذا تزیینشه...