مربای زنجبیل تازه درسته

مواد لازم:

زنجبیل تازه .................................................یک کیلو

شکر................................................1000-1200 گرم

جوهر لیمو.....................................یک قاشق چایخوری

آب.................................................................3 لیوان



طرز تهیه : 

اول توضیح بدم که این مربا مربوط به چند سال قبله به همین خاطر ازمراحلش عکس ندارم و اینکه اون موقع ها زیاد وارد نبودم عکسها بد شده

پوست زنجبیل ها رو بگیرید بعد به هرشکلی خواستید خرد کنید من خلالی خرد کردم بعد 8 ساعت داخل آب سرد بذارید ، بعد ابش رو دور بریزید. تو قابلمه آب رو بذارید بجوشه زنجبیل ها رو بریزید توش یه ساعتی بزارید رو حرارت ملایم بجوشد ، بعد ابش رو خالی کنید و این عمل رو مجددا تکرار کنید . تعداد این عمل بستگی به جنس زنجبیل و سلیقه خودتان دارد و زیادی می سوزوندولی من طبق دستور سایت ها 5 بار جوشاندم  طعم خیلی خوبی داشت . وقتی طعمش به میزان دلخواه خودتون رسید برای یک کیلو زنجبیل ، یک کیلو و 200 گرم شکر رو با سه لیوان آب و یه کوچولو جوهر لیمو مخلوط کنین بزارین روی حرارت گاز وقتی جوش اومد حرارت رو کم کنین تا شربت قوام بیاد. 

 

 

سوالنکات مهم :

  1.  آب اولین جوشوندن زنجبیل رو دور نریزید این مایع بسیارمناسبه برای طعم دادن به گوشتهای سفید و همچنین برای سرماخوردگی و دردهای عضلانی و مفصلی هم خیلی مفیده . 
  2.  اگه آلرژی دارین این مربا رو نپزین! جون بخاری که تو آشپزخونه جمع میشه کاملا آلرژی زاست با اینکه مربای خیلی خوشمزه و متفاوتیه .
  3. می تونید به جای درسته زنجبیل ها را رنده کنید ولی اینطوری خیلی تند میشه
 منبع :فکر کنم سایت تزیین بود زیاد یادم نیست مال 2 الی 3 سال پیش باشه
/ 6 نظر / 199 بازدید
محب مهدی(عج)

سلام گلی.عالی شده .نوش جون.راستی رمز رو میشه واسم بفرستید.ممنونم گلی

امین

آقا نمیشه که . خومنم رمز میخواااام