کیک اسفناج

مواد لازم:

روغن مایع ..........................................................یک پیمانه

پوره اسفناج.....................................یک پیمانه حدود 250 گرم

آرد ...............................................................  2.5 پیمانه

تخم مرغ.............................................................. 4 عدد

شکر............................................................. 1.5 پیمانه

شیر ...............................................................یک پیمانه

بیکینگ پودر ..............................................1.5 ق چایخوری

پودر پسته ...........................................بری تزیین 2-3 ق غ

 

طرز تهیه :

ابتدا پوره اسفناج را تهیه می کنیم حدود نیم کیلو از برگهای جوان اسفناج را که تمیز کرده ایم

را در یک تابه می گذاریم

البته بدون آب تا بپزد اسفناج خودش به اندازه کافی آب می اندازد بعد از اینکه آب اسفناج کامل کشیده شد

در مخلوط کن یا غذاساز یا دست و هرچی میکسش می کنیم تا به شکل پوره در آید و می گذاریم تا خنک شود

در این میان شروع به مخلوط کردن مواد کیک می پردازیم :

تخم مرغ ها را شکسته و با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا به رنگ کرم در آید

بعد اسفناج را اضافه کرده و هم می زنیم تا پوره خوب مخلوط شود

و بعد شیر را نیز اضافه میکنیم و هم می زنیم

سپس روغن مایع رااضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم

در ظرف خشکی آرد و بیکینگ پودر را 3 بار باهم الک می کنیم و سپس به مایع کیکمون اضافه می کنیم و با لیسک هم می زینم

و در فر 180 درجه که 15 دقیقه از قبل گرم شده به مدت 50 الی 60 دقیقه می پزیم

 

 

 

 سوال نکات مهم:

  1. این کیک یک کیک بدون بو هست چون اسفناج اصلا بویی به کیک نمی دهد بنابراین اگر خواستید می توانید در هنگام اضافه کردن شکر کمی هم وانیل اضافه کنید
  2. درجه فر ها و مدت زمان پخت کیک ها متفاوت است بنابرای برای آگاهی از پخت کیکتون از سیخ چوبی استفاده کنید
  3.  هرگز در 20 دقیقه اول پخت کیک در فرتان را باز نکنید چون پف آن می خوابد
  4. این کیک در فر و فر برقیو ماکروفر و کیک پز برقی و تابه رژیمی و کاپ کیک و حتی در قابلمه با شعله کم قابل پخت است
  5. می توانید رنگ کیکتان را کمی سبز تر از کیک من از فر زودتر خارج کنید
  6. حدودا نیم کیلو اسفناج پاک نشده یک پیمانه پوره اسفناج به دست می دهد ولی شما خودتان به طور تجربی امتحان کنیدکه  چقدر پوره به د
/ 25 نظر / 521 بازدید
نمایش نظرات قبلی
میترا

خیلی جالب بود

مجورین خودتونو مسخره عام کنین این چه کیکی تا حالا 100 بار کیک پختم تا به حال به بد طعمی نبود حیف به موادم[کلافه]

شیرین

salam. age mishe ina ro vase manam befrestin mersi[لبخند]

آرمان

فکر کنم خوب باشه

آرمان

عالیه

فرشته

بد نیست به امتحانش می ارزه

فرشته

بد نیست به امتحانش می ارزه

فرشته

برا مهمونام درست کردم همه انگشتاشونم خوردن ممنونم

فرشته

برا مهمونام درست کردم همه انگشتاشونم خوردن ممنونم

هستی

عالی شدکل خانواده خوششون اومد