حلوای هویج ارومیه

مواد لازم:

هویج ..............................................5 عدد بزرگ(حدود نیم کیلو)

دوشاب (شیره انگور)..................................................یک پیمانه

مغز گردو.................................................................یک پیمانه

وانیل.............................................................یک هشتم ق چ

شکر.....................................................................یک پیمانه

 

طرز تهیه:

ابتدا هویج ها را با دست یا رنده درشت خرد می کنیم باید از رنده درشت خلالی استفاده کنید چون بعد از شکر پاشی آب پس داده و کوچک می شوند

بعد شکر پاشی کرده و به مدت یکساعت می گذاریم تا آب پس دهد

بعد درون تابه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته تا بجوشد و هویج ها بپزندو آبش کشیده شود من در طول پخت درب تابه رو گذاشته بودم

بعد از اینکه آبش کشیده شد گردو و دوشاب را ریخته و شروع به هم زدن می کنیم تا دوشاب نسوزد بنابراین از هم زدن حلوا دست نکشید و در آخر وانیل را اضافه کرده و وقتی دیدیم یکی دو قاشق از دوشاب ته تابه مانده از روی حرارت برمی داریم

حلوای ما آماده است بعد از سرد شدن میل فرمایید

من تو اینترنت دیدم که یک مدل برای حلوا غلطاندن حلوا تو پودر نارگیل بود بنابراین اینهم یه مدل برای خوردنش

 

سوال نکات مهم:

  1. من اینو از تو اینترنت پیدا کردم و یک کمی توش دستور بردم ولی هر چی گشتم منبعش رو پیدا نکردم اگر آشپز محترم این دستور رو دید اطلاع دهد تا منبعش ذکر گردد
  2. اگر دوست نداشتید گردو ها نرم شود گردو ها را هنگام برداشتن حلوا از روی حرارت اضافه کنید
  3. می توانید میزان دوشاب رو کم یا زیاد کنید

 

/ 33 نظر / 688 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهیا

ممنون از مطالب زیباتون... خیلی خوشمزه بود [گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل]

متین

دمت گرم داداش خیلی برامون کار کردی تشکر راستش برای این حلوا می خواستیم تا ارومیه بریم.

ثنا

سلام من مدتها بود دنبال این دستور بودم عالی بود ممنون

الهه

سلام مرسی از دستور حلواتون عالیه اما یه سوال دارم منظور از شیره انگور چه رنگیه شیره سفید یا سیاه ؟

الهه

سلام مرسی از دستور حلواتون عالیه اما یه سوال دارم منظور از شیره انگور چه رنگیه شیره سفید یا سیاه ؟

هنگامه

سلام دستت درد نکند من که پسندیدم

هنگامه

سلام دستت درد نکند من که پسندیدم

شقایق

سلام. می تونم بپرسم این عکسهای زیبا را با چه دوربینی انداخته اید؟

کفایت

من هویج پخته اصلا دوست ندارم ولی این عکسای چشم نواز نمیزاره که من دست بکار نشم.

شادی

سلام. ممنون از تون. یک سوال من به دوشاب دسترسی ندارم و درست کردنش هم خیلی سخت هست .میشه به جای دوشاب از عسل استفاده کرد. ممنون