مربای گل محمدی(گل سرخ)

مواد لازم :

گل محمدی تازه ........................................نیم کیلو

شکر ..................................یک کیلو (حدود 4.5 پمانه)

جوهر لیمو................................یک قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه :

ابتدا گلبرگها را از گل جدا میکنیم (ما به اصطلاح میگیم خندان میکنیم )سپس آنها را در سبدی ریخته و میشوییم باید مواظب باشیم که فشار آب زیاد نباشد چون گلبرگها ضربه می بینند

سپس در یک قابلمه 3 پیمانه آب وشکر را ریخته و می گذاریم تا شکر بجوشد و شربت به قوام آید

بعد گلبرگها را درون شربت ریخته و در همان لحظه جوهر لیمو را اضافه می کنیم و می گذاریم حدود 5 دقیقه بجوشد

در مرحله بعدی دم کنی را روی قابلمه گذاشته و حدود 2 الی 3 ساعت می گذاریم تا گلبرگها خوب دم بکشد و شربت خوب به خورد گلبرگها برود

که بعد از دم اینطوری میشه

مربای ما حاضر است

 سوال نکات مهم :

  1. نیازی به اضافه کردن رنگ خوراکی به مربا نیست زمانی که جوهر لیمو را اضافه می کنیم خودبخود رنگ گل تجزیه شده و رنگ زیبا و طبیعی به مربا می دهد
  2. در هنگام خرید گل بهتر است نوع مخملی و قرمزمتمایل به بنفش را که کیفیت بهتری دارد انتخاب کنید
  3. شربت ما زمانی قوام آمده است که اگر مقدار کمی از آن را در یک بشقاب کوچک یا نعلبکی بریزیم شیره به آسانی و روان حرکت نکند
  4. اگر جوهر لیمو در دسترس نداشتید  از یک قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید
  5. لازم نیست از گلاب استفاده کنید چون گل محمدی خود عطر و بوی کافی به مربا می دهد
  6. این مربا با کره گیاهی خیلی خوشمزه میشود در ضمن اگر می خواهیدشکل گلبرگها حفظ شود باید مربا را نجوشانید و به مدت طولانی دم بگذارید و هم اینکه شربتش بیش از حد قوام آمده باشدکه با گل خشک بیشتر جواب می دهد

                                             

                                             تقدیم به  شما عزیزان

 

 

 

 

 

/ 33 نظر / 405 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شهلا

سلام ممنون برای تمام راهنمایی هایتان. اگر امکان دارد طرز تهیه مربای گل سرخِ خشک را آموزش دهید.

نرگس

مربای خیلی خوشرنگی شده دستت درد نکنه خانومی[قلب]

یاسمن

عالی بود

سلام

فتانه

سلام من تازه باوب شمااشناشدم یه سوال داشتم این که میشه باخشک شده ی این گل هم مرباشودرست کرد ممنون اگه جوابمو بدین[گل]

یکتا

سلام سئویل خانم. مرباتون خیلی خوش رنگه. من عاشق مربا گل محمدی هستم. لطفا در آینده این مربا را با گل خشک و گل قند هم آموزش بدید. آخه من در ایران زندگی نمی کنم، به همین خاطر به گل تازه دسترسی ندارم. ممنون.

زهرا

سلام وخسته نباشید بابت این مربای بینهایت خوشرنگتون خیلی دوس دارم این مربا رو درست کنم میخوام واسه خواهرم تو یه شهر دیگس ببرم تو ترکیه اینو با صبحانه داشتن مخصوصا با پنکیک بی نظیر بود میشه زودتر دستور گل سرخ خشک رو بزارید چون میخوام زود درست کنم مرسی از سایت خوبتون

مرضیه

چرا مربا گل تلخ میشه؟

مرضیه

چرا مربا گل تلخ میشه؟