کرم دو رنگ سیب

مواد لازم :

آب سیب..................................4 پیمانه

خامه صبحانه....................200 میلی لیتر(همون یک بسته 30% چربی)

شیر.......................................یک پیمانه

شکر یا پودر شکر .......................2 پیمانه

پودر ژلاتین ..................3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

اول از همه آب سیب را می گیرم و کنار می گذاریم اگر خواستید رنگ آب سیب سبز بماند کمی آبلیمو اضافه کنید تا تغییر رنگ ندهد ولی من ترجیح دادم عطر سیب احساس شود و آبلیمو اضافه نکردم

در یک ظرف پودر ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب سرد مخلوط می کنیم و می گذاریم به روش بن ماری حل شود و شفاف گردد (همون روش ذوب روی بخار آب)

بعد با دو قاشق غذاخوری از پودر شکر خامه را هم می زنیم تا خامه باز شود سپس شیر را نیز به خامه اضافه کرده و کمی هم می زنیم

حالا در یک قابلمه آب سیب، پودر ژلاتین شفاف شده و پودر شکر یا شکر را حل می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا همه موادحل شده و به خورد یکدیگر بروند و می گذاریم تا یکی دو جوش هم بزند بعد از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم تا مایع مان کمی خنک شود

حالا مایع خنک شده را به مخلوط خامه و شیر اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم سپس درون قالبی که از قبل با کره چرب کرده و شکرپاشی کردیم می ریزیم و حدود 6 - 7 ساعت درون یخچال می گذاریم تا ببندد

برای اینکه کرم از قالب به راحتی جدا شود ابتدا لبه های کرم را بوسیله یک کارد از قالب جدا کرده و حدود 20 الی 30 ثانیه درون ظرف آب گرم قرار می دهیم تا به راحتی جدا شود

                                            اینهم یک تکه از کرم

سوال نکات مهم :

  1. چون چربی سبک تر از آب است بنابراین کرم ما دو رنگ می شود پس اگر خواستید کرمتان یک رنگ در بیاید تا زمانی که کرمتان نبسته هر 5 دقیقه یکبار بدون آنکه درون یخچال بگذارید با قاشق کرمتان را هم می زنید تا زمانی که دیدید کرمتان کم کم دارد می بنندد و غلیظ می شود در این موقع درون یخچال قرار بدید
  2. اگر خواستید شیرینی کرم کم باشد از یک پیمانه شکر استفاده کنیدکرم من خیلی شیرین شده بود که من دوست داشتم این طعمی باشد
  3. اگر مایع مان را بدون خنک شدن درون خامه بریزم خامه مان می برد
                                       
                                   اینهم برش خورده اش

 

/ 21 نظر / 177 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ضیافت

سلام دوست عزیزم خواهش می کنم سایت ضیافت راهم با نام : * شبکه ضیافت * لینک بفرمایید www.xiafat.com ممنونم

هدی

سلام عزیز م یخواستم ببینم اگه بجای پودر ژلاتین از ورقش استفاه کنیم اشکالی داره یا فرقی دار؟ اون وقت یک ورقه می شه چند قاشقش؟ ممنون

هدی

سلام من امروز این دسر رو درست کردم فقط نمی دونم چرا دو رنگ نشد البته مزش عالی بود مرحله آخرشو با همزن به هم زدم شاید علتش اون باشه؟ اما ممنون دسر خوبی بود

ف . د

من اگه جای شما بودم ترجیح می دادم همان آب سیب را نوش جان کنم ولی با این حال به این همه ذوق و سلیقه شما آفرین می گم - موفق باشید.

قشنگ

قشنگ

قشنگ

پریا

این دسرتون خیلی خوشگل و اشتها برانگیزه