رولت گردو

مواد لازم:

آرد ..................................................................2.5 پیمانه

شکر ................................................................نیم پیمانه

کره آب شده .....................................................نیم پیمانه

ماست سفت ...................................................نیم پیمانه

بیکینگ پودر ..........................................2.5 قاشق چایخوری

تخم مرغ ................................................................یک عدد

 

مواد لازم جهت داخل رولت:

گردوی ریز خورد شده.............................................نیم پیمانه

دارچین ...................................................یک قاشق غداخوری

پودر هل...................................................یک قاشق چایخوری 

شکر.....................................................................نیم پیمانه

سفیده تخم مرغ .......................................................یک عدد

رویه رولت:

زرده تخم مرغ ............................................................یک عدد

کنجد.........................................................................مقداری

 

 طرز تهیه:

اگر ماست سفت دارید که هیچ ولی اگر مثل من تو خونه تهیه  می کنید 5 - 6 ساعت قبل ماست شیرین را در کیسه ریخته و بگذارید تا چکیده شود

بعد از اینکه همه مواد را حاضر کردید در ظرفی تخم مرغ را به همراه شکر و کره می زنیم تا یکدست شود 

ماست را اضافه کرده مخلوط می کنیم 

در آخرآرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده مخلوط می کنیم اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد اضافه می کنیم 

خمیر را به مدت یک ساعت کنار می گذاریم بعد خمیر را دو قسمت می کنیم ولی چون سینی من بزرگ بود یک رولت بزرگش کردم ولی به همان ضخامت البته تو شکل ظایینی برای نشون دادن دو تا کردم

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به قطر نیم سانتیمتر باز می کنیم اگر تونستید به صورت مستصیل درش بیارید که خوبه ولی اگه نه اشکالی نداره در آخر بعد از رول کردن خمیر یک کم از دو سر رولت رو برش می دهیم تا تمیز دربیاد


روی خمیر را سفیده تخم مرغ مالیده گردو ،دارچین ،هل و شکر مخلوط شده را روی آن می پاشیم 

رولت را لوله کرده کمی زرذه تخم مرغ می مالیم و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت طبخ می کنیم و اگر رویه رولت طلایی نشده بود گریل را روشن می کنیم تا طلایی شود 

بعد از سرد شدن کامل برش می زنیم 

 

سوال  نکات مهم:

  1. ماست باید حتما شیرین و آب گرفته شده باشد در غیر اینصورت نان رولت ترک می خورد
  2. در ترکیب مواد داخل رولت اصلا دست نزنید ترکیبی فوق العاده خوش عطر و خوشمزه است 
/ 34 نظر / 295 بازدید
نمایش نظرات قبلی
هستی

من عاشق رولتم حتما امتحان می کنم خوشحال میشم به وبم سر بزنی

رزیتا

سلام سویل جون من این رولت رو درس کردم خیلی خوب شد خیلی فقط یکم روی رولتم خشک شده بود اونم چون با ماکروفر پختم شاید اونجوری شد عالی بود تشکر فرواننننننننننن

ندا

چه عالييييييييي

خوب بود مرسی ممنون

خوب بود مرسی ممنون

عسل

خوب بود مرسی ممنون

سوسن

واقعا عالی ممنون از نوشته های خوبتون

سوسن

سلام دوست گرامی از اینکه طرز تهیه این رولت شیرینی خوشمزه را اینجا قرار داده اید ممنون فقط یک سوال من رولت را درست کردم خیلی خوب وخوشمزه شده بود فقط روی کارم از وسط ترک خورد وموقع برش زدن خرد میشد در نکات فرمودید ماست باید اب گرفته باشه که من از ماست سفت چکیده شیرین از بیرون تهیه کردم . .آیا از استراحت خمیر نیست بعد از رول خمیر باید استراحت هم میکرد یا نه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم واقعا کاراتون عالی [گل]

رقیه

میشه با قابلمه درستش کنم