سلام نماز و روزه هاتون قبول بالاخره بعد از بیست و چند روز اومدم و اون هم به دلیل اینکه اشکال در آپلود عکس ها در پرشین بلاگ بود که من فعلا مشکل رو حل کردم که امیدوارم این اشکال بر طرف بشه البته من می خواستم این کمپوت رو زودتر بذارم که نشد  کمپوتها و کنسرو هایی که من در این وبلاگ می گذارم تا دو سال و بیرون از یخچال ماندگاری دارندو دلیل آن نکته ها یی است که در تهیه آنها رعایت می کنم فصل تهیه کمپوت و کنسرو تقریبا فصل بهار و تابستان است البته هر زمان میوه و یا سبزیجات اضافی داشتید و مصرف نکردید می توانید کمپوت یا کنسرو کنید امیدوارم این کمپوت را درست کنید و در شبهای زمستان همراه خانواده  نوش جان کنید راستی بگم که این کمپوت مال سال قبل هست که من عکسش رو تو شب یلدا انداختم 

  


مواد لازم:

زرد آلو                            یک کیلو

شکر                              نیم کیلو

آب                           به میزان لازم

ظرف شیشه ای با درب فلزی سالم

طرز تهیه:

ابتدا زرد آلوها را توی ظرفهای شیشه ای می ریزیم

وبعد آب را درون ظرفهای شیشه ای ریخته و سپس آبهای درون شیشه ها را درون یک ظرف خالی می کنیم و شکر را توی آب حل می کنیم و شربت آماده شده را روی زرد آلوها میریزیم تا جایی که ظرفهای شیشه ای پر شود

سپس درب ظرفها را می بندیم و در یک قابلمه بزرگ که قبلا پر از آب کردیم و به جوش آوردیم می چینیم و می گذاریم به مدت 15 دقیقه بجوشد باید توجه کنیم که باید قابلمه ای را انتخاب کنیم که آب روی شیشه ها را بگیرد

بعد از 15 دقیقه شیشه ها را از درون ظرف در آورده و می گذاریم تا خنک شود بعد از سرد شدن کمپوت ما آماده است و می توان کمپوتها را بیرون از یخچال تا دو سال و بیشتر در هر آب و هوایی نگهداری کرد 

 سوال نکات:

  1. در تهیه کمپوت حتما باید از ظرف شیشه ای سالم و بدون ترک استفاده کرد
  2. درب ظرف باید سالم و بدون خراشیدگی و زنگ زدگی و ... باشد
  3. علت اینکه روی درب فلزی تاکید می کنم به دلیل خاصیت انبساط و انقباض فلز ها می باشد و باعث می شود بعد از جوش آمدن و سرد شدن دیگر هوایی وارد ظرف نشود وکمپوت زرد آلو ماندگاری داشته باشد.
  4. من با طرز تهیه کمپوتهایی که به شکل مربا پخته می شوند ودرون یخچال نگهداری می شوند کاملا مخالفم چون طعم میو ه تازه را نمی دهد ولی به روش من طعم میوه کاملا احساس می شود.
  5. لازم نیست ظرف شیشه ای را حتما بخرید بلکه از شیشه های مربا و خیارشور و سس که در خانه دارید و سالم است استفاده کنید من از شیشه های بزرگتر برای کمپوت و از شیشه های کوچکتر برای کنسرو استفاده می کنم
  6. کمپوت زرد آلو از عطر بسیار خوبی برخوردار است و آب کمپوت بسیار خوش طعم است.
  7. اگر زرد آلوها خیلی شیرین باشند می توانید شکر کمتری مصرف کنید.

 

                                       

                                          عکس کمپوت از نزدیک

 

                          

                              عکس زرد آلوها همراه با آب کمپوت