آموزش پخت خوراک مرغ و قارچ
ساعت ۱٠:٠٢ ‎ق.ظ روز دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ،۱۳٩٦ : توسط : مرتضی محمدی
خوراک مرغ و قارچ

خوراک مرغ و قارچ دارای مواد اولیه ساده بوده که در دسترس همه قرار دارد. این غذا در مدت زمان کوتاهی تهیه می گردد و نیاز به زحمت زیادی ندارد. مرغ ها پس از سرخ شدن به همراه قارچ و پنیر داخل فر قرار می گیرد. پس از نیم ساعت خوراک مرغ و قارچ سالم و خوشمزه آماده مصرف می باشد. 

طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. نیمی از قارچ ها را در یک تابه بزرگ قرار دهید. تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته و با قاشق هم بزنید. سپس سینه های مرغ را داخل تخم مرغ فرو ببرید و در پودر سوخاری بغلطانید.

در تابه دیگری کره را روی شعله متوسط ذوب کنید. سینه های مرغ را از وسط دو نیم کرده دو طرف آن ها را تا رسیدن به رنگ قهوه ای در تابه سرخ کنید. مرغ ها را از تابه خارج کرده و بر روی قارچ ها قرار دهید. نیم دیگر قارچ ها را بر روی سینه های مرغ بچینید. پنیر رنده شده را بر روی مواد بپاشید. در پایان عصاره مرغ را اضافه کنید.

تابه را در فر از پیش گرم شده به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بگذارید تا مرغ ها مغز پخت شوند و خوراک مرغ و قارچ شما آماده شود.

نکته: از فویل آلومینیوم برای نگهداری رطوبت غذا استفاده شود.

خوراگ مرغ و قارچ

 

دستور آشپزی:

مواد لازم

  • قارچ خرد شده 3 ‍پیمانه
  • سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد بدون پوست
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پودر سوخاری 1 پیمانه
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلای رنده شده 170 گرم
  • عصاره مرغ 3/4 پیمانه

اطلاعات مواد مغذی

  • 454کالری

  • 19.8 گرمچربی

  • 23.8 گرمکربوهیدرات

  • 44.1 گرمپروتئین

  • 204 میلی گرمکلسترول