با سلام یکی از خورشت هایی که زمان پخت کم لازم داره و با صرفه هست خورشت لوبیا سبز ه ولی بعضی هاعصبانیبه خاطر لوبیا سبز این خورشت را دوست ندارندپس این خورشت تقدیم به کسانی که لوبیا سبز و خورشتش را دوست دارند

 


مواد لازم:

گوشت                                             250 گرم 

لوبیا سبز                                           400 گرم

پیاز متوسط                                             2عدد

گوجه فرنگی                                           2 عدد

رب گوجه فنگی                        2 قاشق غذاخوری

روغن                                   4 قاشق غذاخوری پر

نمک و  زردچوبه                               به میزان لازم

آبلیمو                                     1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا در یک قابلمه یکی از پیاز ها را خلالی خرد کده و در نصف روغن سرخ کرده و بعد گوشت  را به آن ااضافه می کنیم سپس کمی زرد چوبه به گوشت افزوده و کمی تفت می دهیم بعد درون آن حدود 3 لیوان آب جوش می ریزیم و می گذاریم تا گوشت بپزد در این فاصله  لوبیا سبز را به اندازه های 2 الی 3 سانت خرد کرده و  حدود 10 دقیقه می گذاریم تا بخار پز شود سپس پیاز دومی را نیز مثل قبل با روغن باقی مانده سرخ کرده و لوبیای نیم پز شده را همرا با زرد چوبه داخلپیاز سرخ شده می ریزیم تا کمی تفت بخورد  بعد لوبیا را به گوشت که حالا تقریبا پخته است اضفه می کنیم ونمکش را میزان کرده می گذااریم تا کاملا جا بیفتد در آخر رب را به خورشت اضافه کرده بعد از یکی دو جوش که زد گوجه فرنگیها را که از قبل دو نیم کردیم به آرامی روی خورشت می گذاریم طوری که روی سطح خورشت قرار گیرد و بعد از 5 دقیقه زیر خورشت را خاموش کره و آبلیمو را اضافه می کنیم .

 

 سوال نکات :

  1. علت استفاده از زردچوبه علاوه بر رنگ زیبایی که به خورشت می دهد بوی خوش آن هنگاه سرخ کردن مواد است که باعث می شود بوی لویبا سبز را بگیرد.
  2. این خورشت نباید آب زیادی داشته باشت و تقریبا بایدبه روغن بیفتد.

     3.  این غذا به خاطر داشتن سبزیجاتی مثل لوبیا سبز و گوجه فرنگی از اهمیت                   سلامت غذایی خاصی بر خو ردار است.

                                         سبز  اینهم عکس خورشت از نزدیکتر سبز

   

                                                خوشمزه نوش جان خوشمزه