با سلام یکی از شیرینی های عید که خیلی خوشمزه است و روش تهیه اش آسان  و همچنین زمان پختش خیلی کم است شیرینی نارگیلی است من این شیرینی را از مطبخ رویا یاد گرفتم البته من بنا به ابتکاراز خود راضی خودم نصف موادم را در قالب ریختم که شکلش خیلی زیبا شده است و نکاتی را به آن اضافه کردم که در قسمتسوال نکات مهم می بینید


مواد لازم :

سفیده تخم مرغ :۴ عدد

شکر :۲۲۰ گرم

پودر نارگیل :۲۵۰ گرم

روغن :دوقاشق غذا خوری

بیکینگ پودر :نصف قاشق چای خوری

کرم تارتار :۴/۱قاشق چای خوری

وانیل :۴/۱قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1. ابتدا سفیده تخم مرغ وشکر را با همزن آنقدر می زنیم که فرم بگیرد

2. بعد وانیل ،بیکینگ پودر را اضافه می کنیم ودر آخر هم کرم تار تار (در صورت در دسترس نبودن ،چند قطره آبلیمو می ریزیم ) و پودر نار گیل وروغن را با لیسک با موادقبلی  مخلوط می کنیم وبعد روی حرارت کم ( ترجیحآ روی شعله پخش کن ) به هم می زنیم تا غلیظ شود .غلظت نهایی در تصویر دیده می شود .

 3. بعد با قاشق چای خوری از مواد، گلوله هایی روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم .ودر حرارت ۱۴۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا فقط اطراف شیرینی طلایی شود.

4. لطفآ تا زمانی که شیرینی سرد نشده آن را از کاغذ روغنی جدا نکنید.

 

 

 سوال نکات مهم :

  1. کرم تار تار نوعی نمک ترش است که برای پایداری کف سفیده تخم مرغ که در اثر به هم زدن بوجود آمده است به کار می رود وپودر سفید رنگی است
  2. می توانید رنگ دلخواه مخصوصا زعفران در داخل مایع ریخته و داخل قیف خامه زنی ریخته و با ماسوره دلخواه به شکل مورد نظر در بیاورید
  3. می توانید با مربای دلخواه شیرینی را تزیین کنید من با مربای تمشک تزیین کردم
  4. زرده های باقی مانده را دور نریزید و با آن شیرینی گردویی که خواهم گذاشت یا پودینگ شکلاتی درست کنید

 

                        متفکر برای دیدن آموزش گام به گام اینجا کیلیک کنید متفکر