الان فصل پاییزه و فصل ترشی این ترشی هم یک ترشی کاملا ابتکاری هست  من هم چون اسمی برای ترشی پیدا نکردم اسمش راگذاشتم ترشی فصل ولی مزه اش فوق العاده خوب هست و خیلی زود جا می افته

 


مواد لازم :

گل کلم                               نیم کیلو

هویج                              250 گرم

گوجه فرنگی سفت                250گرم

فلفل دلمه ای                     250 گرم

فلفل سبز                   دو الی سه عدد

سرکه                         به مقدار لازم

نمک و زرد چوبه           به مقدار لازم

طرز تهیه: 

ابتدا گل کلم ها را به اندازه دلخواه خرد کرده و شسته و کنار می گذاریم در یک قابلمه بزرگ آب را جوش آورده و سپس زرد چوبه را اضافه کرده بعد از یکی دو جوش خاموش می کنیم یه کم که آب سرد شد گل کلم راداخل آب جوش حاضر شده ریخته و بعداز 20 دقیقه از آب خارج می کنیم و می گذاریم تا آب آن کاملا برود سپس همه مواد را که قبلا خرد کرده ایم را در یک ظرف بزرگ به همراه نمک باهم مخلوط می کنیم و در یک دبه یا ظرف مخصوص ترشی ریخته و  سرکه را تا زمانی که روی ترشی را بگیرد می ریزیم بعد از دو سه روز ترش جا افتاده و  آماده است